תחת הגבלות פיקוד העורף והשמיים שנסגרו בעקבות התמשכות המלחמה מול איראן, שאולי הגיעה לסיומה הבוקר (שלישי), עם ההכרזה על הפסקת אש, מכבי תל אביב ממשיכה במאמצים שלה להתכונן לעונה הבאה: בעוד פחות מחודש, מצפה לה המשחק הראשון במוקדמות ליגת האלופות נגד פאפוס, והצהובים ממשיכים לנסות ולמצוא פתרונות למצב הסבוך.
היום נודע כי לא רק השחקנים הזרים יתאמנו בבלגרד, יחד עם המאמן ז`רקו לאזטיץ` והצוות שלו - אלא גם לא מעט שחקנים ישראלים, שלא הספיקו לחזור לארץ ואמורים לנחות בסרביה על מנת להתחיל ולהתאמן כבר מחר. בין השחקנים נמצאים גם השוער רועי משפתי וקשר הרכש החדש, בן לדרמן.
נכון לעכשיו, ישנם עוד שחקנים שנמצאים בחו"ל - חלקם הם שחקני נבחרת ישראל, שקיבלו חופש עד סוף החודש (בגלל המשחקים בתחילת יוני נגד אסטוניה וסלובקיה), השחקנים הללו אמורים לחבור לקבוצה שתצא - אם זה יתאפשר - למחנה האימונים בהונגריה.
הערב, מכבי תל אביב אמורה הייתה לחדש את אימוניה בישראל, בעקבות העובדה שהנחיות פיקוד העורף טרם השתנו האימון נדחה למחר כרגע. בשלב זה, מי שלא ייקחו חלק באימונים הם גבי קניקובסקי ועידן נחמיאס, שלא חתמו על חוזה חדש ועדיין מחפשים הצעות בחו"ל; ערן זהבי, שנכון לעכשיו עוזב; יוריס ואן אובריים שחזר להולנד; סיימון סלוגה שסיים את דרכו ואופיר דוידזאדה ששוחרר ועבר להפועל באר שבע.
