N12
פרסומת

דוידה ופטאצ'י התאמנו לקראת בית"ר י-ם

לאזטיץ` לקראת המשחק בבלומפילד: "זהבי השתפר כשחקן, ההתנהגות שלו טובה"

פורסם:
(צילום: אלן שיבר)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(צילום: אלן שיבר)
(צילום: אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
N12
“נראה מה קורה“ (אלן שיבר)

תנצל את המעידה של הפועל באר שבע? מכבי תל אביב נמצאת בשיא ההכנות לקראת משחק הענק מחר (שני, 20:30, ישיר ב-5SPORT) נגד בית"ר ירושלים. היום כינסה הקבוצה מסיבת עיתונאים.

ז`ארקו לאזטיץ`











גבי קניקובסקי במסיבת העיתונאים ואמר: "באירופה היה מסע מדהים, זה פספוס גדול, יכולנו להוציא הרבה יותר. הקמפיין הזה היה אחד הקשים, עם הטיסות ובלי קהל, וכל המצב בחו"ל. אולי אפשר לקחת את זה למקום טוב - להתרכז בליגה ולהיות יותר מרוכזים"

"אנחנו צריכים להיות מרוכזים בעצמינו, מחר יהיה אצטדיון מלא בקהל שלנו", אמר, "זה מטריף ומרגש, ברור שלהתקדם לפסגה נותן הרבה מוטיבציה. אסור לנו להרגיש בנוח בכלל, גם בעשרה שחקנים וגם כשאנחנו מובילים 0:1, צריך לגמור משחקים. השתפרנו מאוד מהמשחק הקודם נגדם ולמדנו הרבה, מקווה שנראה את זה מחר".

קניקובסקי המשיך: "אנחנו די מתקשים מול קבוצות שמתקשות מולנו, קבוצות לא מגיעות להרבה מצבים נגדנו אבל מגיעים למצב או שניים ואיכשהו מבקיעים. אנחנו צריכים לדעת איך להתמודד עם זה".

כשנשאל על עתידו סיפר קניקובסקי: "הדבר היחיד שאני מחכה לו זה למחר, החלון הזה באמת נגמר ומבחינתי אני נשאר פה, מצפה מאוד לשחק מחר ולהתקדם אל עבר המטרה של מכבי תל אביב העונה".