(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5(אלן שיבר) | צילום:
ספורט 5
הטענה של חדרה לנבדל | צילום:
ספורט 5
זעם גדול בהפועל חדרה לאחר ההפסד 3:2 אמש (שבת) למכבי תל אביב, שבו הקבוצה של נמרוד קוסטיקה שמטה יתרון 0:2 כאשר בדקות הסיום נפסק פנדל לחובתם ונשלף כרטיס אדום לליסב עיסאת. "השופטים היו נגדנו", זעמו במפסידה בסיום. "נתנו להם כל שריקה קטנה. מכבי ת"א לא צריכים עזרה מהשופטים, קל לשרוק נגדנו. אנחנו גם בדרך כלל לא מתעסקים בשיפוט, אבל הפעם זה היה מוגזם".
עבור עיסאת מדובר באדום הישיר השני העונה והשלישי בסך הכל, ולכן הוא ייעדר משני המשחקים הקרובים. גם מנהל הקבוצה איציק טפירו והדובר אסי קוטין הורחקו. ממדו אמבוג' התלונן שוב על כאבים במפשעה והוא ייבדק, לאחר שלאחרונה החלים מפציעה דומה. מי שזכה למחמאות בחלק האחורי הוא בשאר אבדאח שמאז שקוסטיקה מונה למאמן ראשי, הוא פותח בכל המשחקים ועשוי לקבל זימון לנבחרת הצעירה.
למרות התוצאה בסיום, בחדרה היו מרוצים מהיכולת והגישה של השחקנים נגד יריבה עדיפה, זאת כמובן לצד האכזבה מכך שהקבוצה יצאה ללא נקודות במשחק בו כבר הייתה ביתרון של שני שערים. "אנחנו נילחם עד הרגע האחרון, גאים בשחקנים ומסתכלים כבר על המשחק הבא", אמרו בחדרה.
הסטורי של יקיר שוורץ | צילום:
ספורט 5
בנוסף, אצל נועלת הטבלה גם מפנים אצבע מאשימה כלפי השיפוט בשער של אושר דוידה. לטענתם, יוריס ואן אובריים, שנמצא בעמדת נבדל, מסתיר לשוער אוהד לויטה. הבעלים יקיר שוורץ גם העלה סטורי זועם בנושא. עוד הוסיף: "אני מוכן לממן פוליגרף לכל איגוד השופטים עם שאלה ספציפית - האם הם מגיעים עם החלטות מוטות מהבית?".
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.