sportFive1309152 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
אייל סגל. הבעלים ומשפחתו ישמחו לעזוב (אלן שיבר) (צילום: ספורט 5)
אייל סגל. הבעלים ומשפחתו ישמחו לעזוב (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

לא מסתיר את רצונו לעזוב. אייל סגל, בעלי מכבי נתניה, התייחס בפוסט ברשתות לשנדרש ממנו כדי להחזיק במועדון, ועל הדבר שאינו מסתיר כבר תקופה - האפשרות שייצא.

אלו דבריו של סגל:

1. "כדי לבנות קבוצה לגיטימית התמודדות קבועה על תארים, נדרש להעמיד תקציבים שנעים בין 75 מיליון ש"ח (ב"ש), ל-125 מיליון ש"ח (מכבי ת"א), הפער השנתי בין רוב הקבוצות אחרות (תקציבים שנעים בין 20 ל-40 מיליון ש"ח), לשלושת הקבוצות שזכו בתואר האליפות ב-12 העונות האחרונות, אמור להיות מוזרם על ידי אותו בעלים מיוחל.

2. הזרמת כספים למועדוני ספורט בישראל, שרוב רובם את עמותות או חל"צ, היא חד כיוונית, ניתן להזרים פנימה, לא ניתן להוציא החוצה, לא ניתן להעסיק בני משפחה או גורמים קשורים ובעיקר לא ניתן למשוך משכורת או דמי ניהול שווי ערך.

3. מכירות שחקנים מפעם לפעם (ממליץ לכל רואי החשבון למיניהם לבחון לפרטים במאזן השנתי שמתפרסם, מכילות גם הוצאות וגם עשרות אחוזים ששייכים למועדונים הקודמים או לשחקנים), משמשות לרכישת שחקנים לקבוצה הבוגרת או למחלקת הנוער ולעיתים להורדת הגרעון השנתי.

לא נכון לעתיד המועדון להשתולל אחרי מכירה בהחתמה (או החתמות), שלא קשורות לכוונות המאמנים ורק כדי לגרוף לייקים ולגרום לחלקנו לאושר רגעי, שהופך אחרי זמן קצר (בדרך כלל), לאכזבה.

מאותו יום ב-2016, אני מייחל יותר מכל אוהד נתנייתי ממוצע, להגעת האחר. לכן הושקעה עבודה רבה (וגם כספים לא מעטים, בסדרי גודל שלי), לבניית מועדון לתפארת, מבית ספר לכדורגל, דרך מחלקת הנוער ועד לקבוצה הבוגרת, גם בנושא תשתיות וגם בנושאים אדמינסטרטיביים, גם במוערבות בקהילה ובעיקר בצד המקצועי.

משפחתי ואני לא מאוהבים באירוע ונשמח לסיימו במהרה בימינו.
וכמו בשבע העונות האחרונות, נעשה את המקסימום (מסגרת אותן מגבלות), על מנת שהבסיס האיתן יישמר".