N12
פרסומת

דאבל עונתי: 0:1 לסכנין על הפועל ת"א

באיו (43) קבע את תוצאת המשחק ששלח את סילבס לתמונת הפלייאוף העליון. רגע לפני הדרבי: קובי רפואה רשם הפסד שני ברציפות בליגה בהופעה חלשה של קבוצתו. החמצה מזעזעת לאודה בבכורה

פורסם:
הקישור הועתק
N12
ניצחון קטן, אבל חשוב שלהם (מאור אלקסלסי)

זה היה משחק רווי החטאות, אבל בסופו בני סכנין רשמה היום (שבת) 0:1 קטן על הפועל ת"א בדוחא במסגרת המחזור ה-21 של ליגת העל. שער של פאהד באיו בדקה ה-43 חתם את תוצאת המשחק ושלח את המארחים לחגוג ניצחון שני העונה על האדומים. איברהימה קונטה רשם משחק טוב ועשה צרות באגף הימני של הפועל ת"א, מארשל אודה רשם החטאה אדירה מול שטקוס בבכורה שלו.

זה התחיל טוב מבחינת המארחים. החניכים של חיים סילבס לחצו את האורחים, מנעו מהם להתקרב לשערו של גד עמוס ותקפו הרבה יותר, כשלבסוף המאמץ השתלם. בדקה ה-43 קונטה החל מתפרצת של המקומיים, שהמשיכה ברגליו של בירם כיאל. הקשר הותיק מסר כדור רוחב נהדר אותו המיר פאהד באיו לשער של האדומים.

המחצית השנייה נפתחה בדקות טובות יותר של החניכים של רפואה, שישב היום ביציע (זר להרחקתו במשחק הקודם). האדומים, תחת ניהולו של טועמה, רשמו התקפות טובות ואף רשמו החטאה גדולה מרגליו של אייזן, שנותר לבד ברחבה, אך בעט לגופו של עמוס. החטאה אדירה נוספת נרשמה מרגליו של המחליף, אודה, שהגיע למצב של אחד על אחד מול שטקוס ובעט את הכדור לקורה. זו הייתה הבכורה של הקשר, שהוחלף בדקה ה-90 בעקבות פציעה.

פרסומת

לבסוף, המארחים הצליחו להחזיק עד הסיום, כשהם רושמים מספר הזדמנויות נוספות שלא נכנסו לשער. החניכים של סילבס עולים למקום החמישי בניצחון קטן, אבל חשוב והם רושמים ניצחון ליגה שני ברציפות. מנגד, הפועל ת"א יורדת למקום החמישי וזהו ההפסד השני שלהם ברציפות בליגה, אחרי ה-0:1 מול חדרה במחזור הקודם.