"נכשל ממש מהר": הניסוי של פורטלנד עם דני אבדיה
נורי ניסה להבריק, ממפיס הענישה. וגם: שינוי המומנטום כשהישראלי ירד לספסל
פורטלנד ודני אבדיה הגיעו הלילה (בין חמישי לשישי) למשחקם הרביעי העונה עם התלהבות אדירה, אבל כך גם ממפיס - שניצחה 103:124 את קרב המושלמות ועלתה למאזן 0:5 בפעם השנייה בתולדותיה, בעוד שהטרייל בלייזרס ירדו ל-1:3.
אבדיה סיים כקלע המוביל במשחק עם 24 נקודות לצד 9 ריבאונדים ו-7 אסיסטים, אבל הוא החטיא את כל ארבע זריקותיו משלוש, "השאיר" ארבע נקודות על הקו העונשין ולא קיבל סיוע מחבריו. לאחר המשחק, כשבתקשורת המקומית באורגון סיכמו את ההפסד, התייחסו לניסוי של מייקה נורי - שלא צלח.
"במשך כמה פוזשנים ברבע השלישי נורי ניסה חמישייה עם אבדיה וסידי סיסוקו כשחקנים הכי גבוהים שלו, אבל זאק אידי (2.24 מ`) שם סוף לניסוי הזה שנכשל מהר מאוד", נכתב. מה שהוביל לכך היה היעדרותו של הסנטר המחליף רוברט וויליאמס.
5:35 דקות לסיום הרבע השלישי אבדיה צימק ל-75:71, ושם פחות או יותר, המשחק הזה, שהיה צמוד לאורך כל המחצית הראשונה (25:25 בתום הרבע הראשון ו-58:58 בהפסקה), עבר לשליטה של הגריזליס.
בזמן שהאולסטאר הישראלי ישב על הספסל ממפיס יצאה לריצת 0:10 שקבעה יתרון 75:87 - והמארחים לא הצליחו לשנות את המומנטום. אגב, גם מוראנט לא היה על הפרקט בזמן הזה, בעוד שלילארד נכנס אחרי שהריצה עמדה על 0:8.
המשחק הבא: מחר (מוצ"ש) ב-21:00 שעון ישראל נגד יוטה בחוץ.