N12_ELECTION
פרסומת

המרחק גדול: איפה מכבי והפועל בדירוג העוצמה ביורוליג?

אחרי שבעה מחזורים, בבאסקטניוז עדכנו את הרשימה. הצהובים ירדו, האדומים עלו

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1795502
צילום: ספורט 5

מכבי והפועל תל אביב פתחו עוד עונה ביורוליג, כשלכל אחת מטרות שונות. האדומים רוצים להגיע פעם נוספת לפלייאוף כדי להבטיח עונה נוספת במפעל הבכיר ביבשת, בעוד הצהובים שואפים להגיע כמה שיותר רחוק. בעוד החבורה של דימיטריס איטודיס נראית טוב ונמצאת בחלק הגבוה של הטבלה, זו של קטש נמצאת במקום ה-15 - ערב המחזור השמיני.

כעת, אחרי שבעה מחזורים, בבאסקטניוז עדכנו וערכו דירוג מחדש לקבוצות, כששתי הישראליות זזו מהמקום בו התחילו את העונה. נתחיל עם הדאבליסטית, מכבי תל אביב, שירדה מהמקום ה-13 אל המקום ה-15 - בו היא נמצאת בטבלה.

"מכבי לא התחילה בצורה חלקה את העונה, עם 2 ניצחונות ב-7 משחקים, והדברים פשוט לא מתחברים עבור הקבוצה של עודד קטש. אחת ההחתמות הגדולות שלה בקיץ, קיטון וואלאס, מתקשה ומעמיד ממוצעים של 4.3 נקודות ומדד 3 בלבד עד היום", כתבו.

בדירוג הקודם, הפועל תל אביב הגיעה למקום השישי, וכעת עשתה קפיצה למקום הרביעי - למעשה מקום בפיינל פור. "לפני שהחלה העונה, אמרנו שהפועל תצטרך לבנות על הבסיס שלה מהעונה שעברה - וזה בדיוק מה שהיא עשתה. אלייז`ה בראיינט כבר עכשיו נחשב למועמד לתואר ה-MVP, בזמן שאמיר קופי מתרגל לכדורסל האירופי לראשונה בחייו".