N12
פרסומת

"משוגע לשחק ביום שהגענו ב-5 בבוקר מ-LA"

אבדיה אחרי ההפסד לסן אנטוניו: "כבר חשבתי על מה שנעשה בפעם הבאה נגדם"

פורסם:
הקישור הועתק

דני אבדיה  ופורטלנד ספגו הבוקר (ראשון) הפסד שני ביממה, עם 125:103 כואב מול סן אנטוניו בבית. הישראלי הסתפק הפעם ב-15 נקודות בלבד, ובסיום אמר: "זה מתסכל להפסיד. לא היינו מרוכזים, הם ברחו ליתרון גדול בהתחלה. היינו צריכים להילחם יותר חזק, אבל אנחנו ללא ספק נלמד מזה. במהלך הרבע הרביעי (גארבג` טיים), כשישבתי על הספסל, חשבתי על הדברים שנעשה בפעם הבאה שנשחק מולם. על תוכנית המשחק, המנטליות וכו`... אנחנו נפגוש אותם שוב, עוד כמה פעמים".

עוד מאבדיה: "למשחק הבא נגד הספרס נגיע יותר טריים, זה היה משוגע לשחק בק-טו-בק אחרי משחק חוץ בלוס אנג`לס. הגענו הביתה ב-5 בבוקר, התעוררנו ועלינו לשחק. אבל אין תירוצים ב-NBA, אנחנו מקצוענים ואנחנו צריכים לעשות את מה שנדרש מאיתנו. סן אנטוניו קבוצה טובה ופיזית, יש להם שומרים טובים".

הישראלי אמר בסיום: "אנחנו פשוט צריכים להמשיך לזרוק מהעונשין, כל תקופה עם אחוזים פחות טובים מסתיימת בסוף. אני וכולם פה עברנו זמנים בהם שהכדור פחות נכנס, זה חלק מכדורסל ומהחיים של ספורטאי מקצועני. בסופו של דבר הכדורים ייכנסו. זו רכבת הרים. זה יותר מנטלי מאשר טכני, האחוזים יעלו תוך כדי העונה".