N12
פרסומת

מאמן פרטיזן: "מכיר את הסיפורים על מכבי ת"א"

ז`ואן פניארויה לקראת הצהובים: "אם נחשוב שיש להם בעיות, נהיה בבעיה קשה"

פורסם:
הקישור הועתק
מכבי תל אביב מגיעה עם מאזן 7:2 שלילי ובמומנטום רע במיוחד לאחד ממגרשי החוץ הקשים ביורוליג, כאשר תפגוש מחר (שישי) את פרטיזן בבלגרד. למרות זאת, מאמן הקבוצה ז`ואן פניארויה הבהיר בראיון לתקשורת הסרבית כי קבוצתו לא מתכוונת להקל ראש ביריבה.

פניארויה נשאל על דיווחים בתקשורת על בעיות כימיה בחדר ההלבשה והגנה חלשה של הצהובים, והזהיר את שחקניו מפני שאננות. "אני מכיר את הסיפורים הללו על מכבי, אך אם נחשוב שיש להם בעיות, כימיה רעה או שהם משחקים רע בהגנה - אנחנו אלה שנהיה בבעיה קשה".


"הפוקוס על מכבי הוא מקסימלי", הוסיף המאמן, "זו קבוצה טובה מאוד, מוכשרת, עם מאמן מצוין. אנחנו מתמודדים מול קבוצה טובה מאוד עם שחקנים מוכשרים ביותר. זה נכון שהיו להם בעיות בהגנה במשחקים האחרונים, אבל בדרך כלל הם משחקים טוב מאוד, ולעתים קרובות אפילו טוב יותר בחוץ מאשר בבית".

"זה משחק חשוב ביותר ולא פשוט עבורנו. אנחנו חייבים לתת 100 אחוז מהיכולות שלנו, אחרת לא יהיה לנו סיכוי".