לברון מי? אקס מכבי ת"א שישחק עד גיל 47 לפחות
גארד הצהובים בעונת 2007/08 חתם על חוזה חדש בקבוצתו, שהטרילה את ג`יימס

אחד השמות הכי גדולים בתולדות הכדורסל הברזילאי ואקס מכבי תל אביב, אלכס גרסיה, האריך הערב (שישי) את חוזהו בקבוצת באורו באסקט הברזילאית ובכך הבטיח כי ימשיך לשחק עד גיל 47 לפחות.
בהודעה קבוצתו של גרסיה ב-NBB התבדחה כשכתבה "לברון ג`יימס ניסה להאפיל על חידוש החוזה של גרסיה, אך ללא הצלחה". זו תהיה עונתו ה-12 של הגארד בבאורו באסקט, בה הוא שיחק מ-2014 עד 2019 ומ-2020 עד היום. את המדים הצהובים גרסיה לבש בעונת 2007/08.
בעונת 2025/26 גרסיה קלע 12.8 נקודות בממוצע לצד 5.4 אסיסטים ו-4.1 ריבאונדים, כך שגם בגילו - הוא ממשיך לספק את הסחורה. בפוסט של באורו קראו לו ה"GOAT".
בעונתו היחידה במכבי ת"א גרסיה קלע 5.0 נקודות בממוצע ביורוליג, אך לא זכה באף תואר לאחר שהצהובים הפסידו את כל שלושת הגמרים שהשתתפו בהם.
️ LeBron James até tentou ofuscar, mas a notícia do dia saiu em primeira mão na capa da Dunk Illustrated:
— Bauru Basket (@BauruBasket) July 24, 2026
GOAT RENOVOU! ️
Alex "O Brabo" Garcia vai para a sua 12ª temporada vestindo as cores do Dragão.
Capitão, líder e referência dentro e fora de quadra, o camisa 1️⃣0️⃣… pic.twitter.com/2dYIxnZqLO