אורלנדו חתמה הלילה (בין חמישי לשישי) את שמה בצד הטוב של ההיסטוריה, עם 111:118 על ממפיס, במשחק ה-NBA הראשון על אדמת גרמניה.
צפו בזוויות המיוחדות להטבעה האדירה של בלאק בנגן הווידאו למעלה>>
פאולו באנקרו הוביל את המג`ק עם 26 נקודות ו-13 ריבאונדים, פראנץ ואגנר בלט מול הקהל הביתי עם 18 ו-9, אך הרגע שיזכור עולם הכדורסל מהמשחק הזה היה שייך לאנתוני בלאק.
במאני טיים של המשחק, כשתי דקות לסיום, הגארד של אורלנדו דהר למתפרצת, אותה סיים עם הטבעה עוצמתית מול לא פחות מ-4 שומרים של הגריזליס, שניתרו בכדי לעצור אותו.
"אם הפוסטר הזה הוא לא תמונת השנה בספורט, אז מה כן?" היללו אוהדים ברשתות. "זה מהלך שלא ישכחו לעולם, תתלו את הפוסטר הזה בלובר. זה דאנק השנה, אפשר לסגור את החתרות".
"אפילו לא שמתי לב שהטבעתי על ארבעה שומרים", הצטנע בלאק, שבלט גם כן עם 21 נק` לצד 7 ריב` ו-6 אס`. "רק ראיתי את הטבעת, שומר אחד וכזה נוסף שבא לעזור. החברים שלי לקבוצה אמרו לי לפני המשחק - פשוט תהיה אגרסיבי".
ANTHONY BLACK
— Orlando Magic (@OrlandoMagic) January 15, 2026
SAY IT BACK pic.twitter.com/2IotDvdOm0
THIS PIC OF ANTHONY BLACK DUKING ON 4 GRIZZLIES IS INSANE!!!! pic.twitter.com/OPMsAFoqfm
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 15, 2026
Anthony Black over his last 10 games:
— The Lead (@TheLeadSM) January 15, 2026
- 20.4 PPG
- 5.8 APG
- 51/42/83 splits
- 64% true shooting
He’s the only player in the NBA under 22 this season to average 20+ PPG and 5+ APG on 63%+ TS over a 10+ game stretch pic.twitter.com/syhEEgmSFK
ההטבעה הזו אגב, הזכירה ללא מעט אנשים את זו של ואגנר נגד נבחרת צרפת באולימפיאדה האחרונה>>
Anthony Black dunk (Berlin) Franz Wagner dunk (Paris) pic.twitter.com/51xYXs1JN5
— blu_rain (@blu_rain1) January 15, 2026
צפו בהטבעה מהשידור המקורי של המשחק>>
