המשחק נפתח באופן שוויוני יחסית, כשהיתרון עבר מצד לצד, עד לרגע בו נתניה הצליחה לברוח ועלתה ליתרון של 13 נקודות, שאותו נס ציונה הצליחה לצמצם ל-7 בירידה למחצית. נס ציונה חזרה לפרקט רעבה, ובזכות אגרסיביות הצליחה לחזור למשחק ואף לעלות ליתרון, אך כשלה בפן ההגנתי שהיה לנקודת התורפה שלה במשחק.
״היו הרבה דברים טובים בהתקפה, אבל ההגנה שלנו לא הייתה מספיק טובה. ״סיכם המאמן מאיר טפירו, ״היינו בפיגור וכבר הצלחנו להפוך את התוצאה, אבל בסוף לא הצלחנו לעצור אותם ושילמנו על זה במשחק. הם קלעו 95 נקודות - זה יותר מדי. היו לנו טעויות הגנתיות ברגעים שהצלחנו להפוך את המשחק, בין אם מדובר בשלשות חופשיות או סל ועבירה קלים. זה פגע בנו״.
ברייס בראון, אחד מהשחקנים הדומיננטיים ביותר בקבוצה, היה לקלע המוביל במשחק עם 24 נקודות, אליהן הוא הוסיף 4 אסיסטים. בראון שיתף בסיום: ״המשחק הסתכם בהגנה. אני חושב שלאורך כל המשחק, בכל רבע, לא שמרנו. אני לא יודע אם זו הייתה עייפות, אבל אין תירוצים. בסוף כשאתה בתחתית הטבלה, אתה צריך לבוא להילחם ולתת את כולך. ההתקפה עבדה, אבל בסוף זה מסתכם בהגנה. אם היינו עושים מספר עצירות אולי היינו מנצחים, אבל פשוט החלפנו איתם סלים מההתחלה ועד הסוף״.
על הקאמבקים שהקבוצה ביצעה לאורך המשחק בזכות עבודה התקפית נכונה, אמר בראון: ״היו דברים חיוביים במשחק הזה. אני חושב שמבחינה התקפית מצאנו את הקצב שלנו, והיינו שם כל המשחק. אבל ברגע שהגענו לדקות הסיום לא הצלחנו לעשות עצירות והם כן. אתה לא יכול שלא לשמור בדקות האלה״.
אודוקה אוזובוקיי תרם 13 נקודות ו-7 ריבאונדים, ולצער הקבוצה החטיא מספר לייאפים ודאנקים שהיו יכולים להיות משמעותיים מאוד ברגעים הקריטיים. ג׳קסון רואו הפגין יכולת טובה עם 12 נקודות, 9 כדורים חוזרים ו-3 אסיסטים. במועדון אומרים כי הם רוצים שהוא יראה יותר יציבות ממשחק למשחק, וכי יש לו הרבה מה לתרום לקבוצה. הגארד יורי קולינס הוסיף 11 נקודות ו-7 אסיסטים.
המועדון נמצא בלחץ גדול מאחר ויש ממנו הרבה ציפיות להצליח, ונכון לרגע זה הוא מתקשה לעמוד בהן. הציפיות מגיעות לאור צירוף מספר שחקנים מנוסים ובעלי רזומה מרשים מעבר לים, שחקנים שהגיעו תחת חוזים גבוהים ביותר שהמועדון מעולם לא שילם עד לעונה הזו, וכמובן גם בשל השאיפות המקצועיות אליהן הקבוצה מכוונת. בראון אמר בהקשר לכך: ״אנחנו צריכים להיות במקום יותר טוב בטבלה, וכולנו חושבים שאנחנו קבוצה שהיא עם כישרון טופ 5 בליגה".
"אני רואה את כל החברים מסביבי ויש כאן הרבה כישרון, אבל אנחנו פשוט צריכים להיראות יותר טוב. אנחנו מאמינים מאוד אחד בשני באופן אישי. אני חושב שעוד לא התחברנו כי בסוף הקבוצה נבנתה מאוחר, אבל זה לא תירוץ. אנחנו עובדים מאוד קשה כל יום מחדש, אבל אנחנו חייבים לנצח כדי לתת לעצמנו סוג של פרס. זה עומד להיות גיהנום עכשיו במשחקים הקרובים, ואנחנו נצטרך להיות הרבה יותר מוכנים״.
