בדרך להחתמה גדולה? למרות הסגל היקר והמרשים, פנאתינאיקוס נמצאת בעונה מסויטת- שכוללת הפסדים על גבי הפסדים, בעיות עם ארגין עתמאן וביקורת חריפה מבעלי הקבוצה - דימיטריס יאנקופולוס. ולמרות כל זה, נראה שהבעלים לא מוכן לתת לזה לעבור בשקט - כשהוא מנסה לחזק את הסגל של המאמן הטורקי בשמות גדולים.
לצד העניין של פאו בנייג`ל הייז-דייוויס, היום (שבת), הכתב סוטיריס וטאקיס היווני העלה את האפשרות שהירוקים מאתונה יחתימו את דריו שאריץ` הקרואטי, ששיחק בתשע השנים האחרונות ב-NBA ורשם 498 הופעות. לפיו, הפורוורד שעבר בטרייד לדטרויט לאחרונה לא נמצא בתוכניות של הקבוצה, וצפוי להשתחרר ולהפוך לשחקן חופשי.
כלומר, אם הוא לא ימצא מיד חוזה בליגה הטובה בעולם, חזרה שלו לאירופה נראית סבירה מאוד, כאשר היוונים בחנו את מועמדותו גם בעבר. שאריץ’ יכול לתת פתרונות גם בעמדות הפורוורד וגם בעמדות הסנטר, מה שהופך אותו לאידיאלי לחיזוק הקו הקדמי - מבלי שזה אומר שפנאתינייקוס מוותרת על הזדמנויות גדולות נוספות.
לסיכום אמר וטאקיס - העובדה שיאנקופולוס רוצה את שאריץ` לא מונעת את האפשרות שיחתימו את הייז-דייוויס במקביל, והם לא נעולים רק על שחקן אחד לחיזוק. יש לציין שחלון הרישומים של המפעל ייסגר ב-25 בפברואר, מה שאומר שפאו ושאר הקבוצות באירופה יצטרכו לעבוד מהר כדי לחזק את הסגלים שלהן
