(Photos by Michael Gonzales/NBAE via Getty Images) (צילום: ספורט 5)
(Photos by Michael Gonzales/NBAE via Getty Images) | צילום: ספורט 5

יגיע בכל זאת לאירופה? צ`ארלס באסי הוא שם שכבר מוכר להרבה מאוד אוהדי כדורסל בכל רחבי אירופה, כשהוא הוזכר כמועמד ללא מעט קבוצות יורוליג - ביניהן גם מכבי ת"א שמאוד רצתה אותו. געת, נראה שהוא עשוי להגיע בכל זאת למפעל, כשעל פי דיווחים, מי שרוצה אותו היא לא אחרת מאשר אלופת אירופה.

פנרבחצ`ה חטפה מכה לא פשוטה היום (רביעי), כשהבינה שניקולו מלי נפצע לה אתמול במשחק גביע לתקופה ארוכה של בין 6 ל-8 שבועות. בעקבות זאת, וגם בגלל פציעתו של כריס סילבה שהגיע העונה, ביבשת מדווחים כי הקבוצה של שארונס יאסיקביצ`יוס מחפשת חיזוק ושמו של באסי הוזכר, לצד עוד מספר שחקנים עליהם לא פירטו.

 

הסנטר עבר העונה ב-4 קבוצות שונות, כאשר התחיל בממפיס והשתתף ב-15 משחקים, קלע 3.5 נק` והוריד 7.5 ריב`. לאחר מכן עבר לקבוצת הג`י ליג של הווריורס והשתתף בעשרה משחקים, והרשים עם 18.7 נק` ו-10.7 ריב`. לאחרונה, שיחק בקבוצת הג`י ליג של פילדלפיה, ובשלושה משחקים קלע 21 נק` בממוצע, וקטף 15.3 ריב`. 

בשלוש העונות שלפני כן שיחק בסן אנטוניו, במדיה רשם בעונה החולפת 4.4 נקודות בממוצע, לצד 4.2 ריבאונדים ו-0.5 אסיסטים.