(אלן שיבר) (צילום: ספורט 5)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

הקריפטונייט שלה. הפועל ירושלים חגגה 77:92 ענק על הפועל תל אביב, והנחילה לדימיטריס איטודיס הפסד ליגה ראשון העונה בדרך לניצחון רביעי ברציפות על האדומים מתל אביב. קאדין קרינגטון (20),ג`ארד הארפר (17), ג`סטין סמית` (16) וקאשיוס ווינסטון (15) הובילו תצוגה נפלאה.

לאחר המשחק, קרינגטון אמר: "תמיד נהדר לשחק פה. הפועל ת"א קבוצה נהדרת ואלו המשחקים שאתה מצפה להם. יש לנו תקופה לא טובה בליגה וזה נותן לנו דחיפה להמשך הדרך. אנחנו משחקים קשוח, אין סוד הצלחה. אני רוצה לנצח וזה הדבר הכי משמעותי, יונתן אלון לא אמר לא משהו מסוים. זה עוד משחק, אנחנו מתכוננים אליו כרגיל, לא שונה מאיך שמתכוננים לקבוצות אחרות".

יונתן אלון סיכם: "כיף גדול לכדורסל הישראלי. הראנו את מה שאנחנו מכריחים את עצמינו להראות בכל פעם. כשאנחנו עושים את זה אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה. הדרך שלי היא להתרכז בעצמינו. אנחנו מספיק מוכשרים ולפעמים אנחנו מקלים ראש. כשאנחנו דרוכים העבודה שלי היא קלה. זה מועדון שכיף להיות בו. שיחקנו נגד קבוצה טובה מאוד, שמאתגרת אותך בכל פוזשן במגרש, אבל הכל נמצא בידיים שלנו".

דימיטריס איטודיס אמר: "ברכות לירושלים. אנחנו בתקופה מורכבת וקריטית וצריך לראות ממה אנחנו עשויים. אני מאמין שיש לנו את המנטליות לחזור ולתת פייט. אני חייב להתנצל בפני האוהדים, ירושלים היו טובים יותר. יש הרבה דברים שאני יכול לומר שישמעו כתירוצים אז אני אשמור אותם לעצמי. לא מעוניין לענות על שאלות בנושא השיפוט, אבל רק אומר שכעסתי בגלל חוסר אחידות. אני מקווה שמיציץ` ישחק במשחק הבא, המשחק מול דובאי יהיה מאוד קשה"