בעננים. הפועל ירושלים רשמה אמש (רביעי) את אחד מהניצחונות הגדולים שלה באירופה, כשהביסה 72:115 את שלונסק ורוצלאב במסגרת המחזור ה-13 ביורוקאפ. האדומים שברו מספר שיאים קבוצתיים, בהם שיא הנקודות למשחק במסגרת אירופית.
במועדון היו מאוד מרוצים מההופעה המרשימה, כשאיזייאה מובלי קיבל לא מעט מחמאות מאנשי הקבוצה על ההשתלבות המהירה שלו. קאשיוס ווינסטון המשיך לככב עם 22 נקודות, כשאנתוני לאמב (12 ריבאונדים ו-10 נקודות) ואוסטין ווילי (17 נקודות, 12 ריבאונדים) סיימו בדאבל דאבל וזכו למחמאות גם כן, כשגם נמרוד לוי המשיך בתקופה הטובה וקלע שמונה נקודות.
לאחר המשחק יונתן אלון דיבר, וסיפר על המשחק: "שיא הנקודות לא כזה מעניין אותי. אני שמח בשביל האוהדים. זה יותר הדרך שבה אנחנו משחקים, גם התקפית וגם הגנתית. ידענו שאנחנו פחות טובים במשחקים עם המתח הנמוך יותר, והבאנו את עצמנו. שיחקנו חזק והיינו אינטנסיביים ועקביים לאורך כל הדקות".
כמו כן, התייחס המאמן למצבו של קאדין קרינגטון, שלא זכה לדקות משחק: "היה לו משהו קטן בהמסטרינג אבל הוא היה משחק אם היה צורך בכך. הוחלט מראש שזה יהיה המצב". למרות זאת, הגארד צפוי להיות כשיר למשחק מול מכבי תל אביב בליגה, שייערך בראשון הקרוב.
