בהפועל תל אביב עוד אוספים את השברים מה-93:83 להפועל ירושלים ברבע גמר גביע ווינר, שהמשיך את התקופה הפחות טובה של המועדון, רגע לפני השבוע הכפול ביורוליג.
עופר ינאי שוחח עם השחקנים ואנשי הצוות עד השעות הקטנות של הלילה והבהיר כשכרגע מסתמן שלא יבוצע זעזוע. למרות זאת, ייתכן כי הסגל יעבור מתיחת פנים "קלה" בקרוב מאוד.
גורם במועדון סיפר לערוץ הספורט שהם ״אול אין״ על נייג׳ל הייז דייויס. בהפועל יודעים שמולם יתחרו גם פנתינאייקוס וגם אולימפיאקוס, אך בטוחים: ״אנחנו נחושים להנחיתו, שחקן כזה משנה עונה. בקרוב נדע אם המהלך אפשרי, אנחנו הולכים על זה בכל הכוח״.
אחד השחקנים הבולטים בכדורסל האירופי בעונה שעברה מתקשה למצוא את עצמו ב-NBA. ב-27 משחקים הוא קיבל שבע דקות בלבד למשחק, בהן הוא קלע ב-32.6% מהשדה. הייז דייויס חתום על חוזה לעונה אחת בפניקס, ולא מן הנמנע כי הסאנס יעדיפו לשחררו כדי לפנות מקום בסגל.
בנוסף, בקבוצה לא פוסלים אפשרות של דילול הסגל הקיים, כשלא מן הנמנע ששחקן ישראלי ישלם את המחיר ויחתך.
