טיירן דה לאטיבודייר. השם הזה ככל הנראה לא מצלצל לכם מוכר, אלא אם אתם אוהדי הפועל עפולה בכדורסל, וגם במקרה הזה - לא בטוח שתזכרו את הפורוורד, שרשם אך ורק משחק ליגה אחד במדי הקבוצה מבירת העמק. באותו הפסד נגד עירוני נס ציונה, הוא שיחק 30 דקות וקלע רק שתי נקודות ב-1/7 מהשדה.
אבל את מה שהוא עשה הלילה (בין ראשון לשני) במוקדמות המונדובאסקט, אוהדי נבחרת ג`מייקה בטוח לא ישכחו. הפורוורד כיכב עם 23 נקודות מהספסל, כולל דאבל דאבל של 11 ריבאונדים, ארבעה אסיסטים, חמש חסימות ומדד 22 - הגבוה ביותר על המגרש.
לצערו, זה לא הספיק ונבחרתו נכנעה 97:81 לקנדה של אקס בני הרצליה וגליל עליון מרקוס קאר, שסיים כקלע המוביל עם 17. בכל אופן, למרות ההפסד, דה לטיבאודייר נשאר כדי לחתום על כדורים לחלוק רגעים עם האוהדים הצעירים שחיכו רק לראות אותו.
Big up #23
— Jamaica Observer (@JamaicaObserver) March 2, 2026
Despite the 97-81 loss to Canada, Tyran De Lattibeaudiere stayed back to sign basketballs and share moments with the young fans who waited just to see him.
Win or lose, it’s bigger than the scoreboard.
#JamaicaBasketball #FIBAQualifiers #JamaicaObserver pic.twitter.com/MB3mtcufcC
בימים אלו הוא משחק באסטרוס המקסיקנית, מוליכת הליגה המקסיקנית. בליגת האלופות של אמריקה יש לו ממוצעים של 17 נקודות, 5.8 ריבאונדים ומדד 22 בשישה משחקים עד כה. ג`מייקה מדורגת במקום השני במאזן של 2:2 ונמצאת בעמדה טובה להעפיל לשלב הבא.
