העובדה שהקבוצה שוב איבדה יתרון דו ספרתי, לא עברה ליד הבעלים עופר ינאי והמנכ"ל צחי רייכנשטיין, שבאקט יחסית חריג נכנסו לחדר ההלבשה בסיום ההתמודדות ושוחחו עם השחקנים. "אסור לזלזל באף יריבה, חטא היוהרה פוגע בנו פעם אחר פעם", נאמר בין היתר באותה שיחה.
בקבוצה כמובן לא מרוצים מהיכולת בעת האחרונה ואומרים שזו תקופה כזו בשנה שדברים פחות הולכים. עם זאת, במועדון מעודדים מהעובדה שלמרות זאת - הם מוצאים את הדרך לנצח ומבחינתם זה לא מובן מאליו שהם עדיין מובילים גם את הליגה וגם את היורוליג.
מעבר לאיבוד היתרון המבטיח, מה שתפס תשומת לב נכבדת אצל האדומים היו מספר החלטות שיפוט, שלטענתם הטו את הכף לטובת ב"ש/דימונה, בעיקר במחצית הראשונה. על כך אמר ינאי לשחקנים בחדר ההלבשה: "תצטרכו לדעת לנצח למרות השופטים, קל להם לשרוק נגדנו".
נעבור לכדורסל. במועדון החמיאו לתומר גינת (19 נקודות ושישה ריבאונדים), שהיה נהדר בהארכה וניצח את המשחק עם מספר מהלכים חשובים. "כמו שים מדר מקבל את הדקות ביורוליג, גם לו מגיע, והוא מוכיח את זה בכל דקה בה הוא נלחם על הפרקט. איטודיס מעריך אותו מאוד. הוא מקצוען שלוקח כל הזדמנות בשתי ידיים", אמרו בקבוצה.
גינת עצמו סיכם את ההתמודדות: "היינו יכולים לסיים אתה המשחק מוקדם יותר והיו לנו הרבה הזדמנויות לעשות זאת. נתנו להם ביטחון עם טעויות שעשינו, אבל ניצחנו וזה הדבר החשוב בסופו של דבר. נלמד מזה ונדע לסגור משחקים טוב יותר. זה טבעי ונורמלי שיש תקופות קשות. אנחנו קבוצה טובה ומלבד המשחק האחרון גם ניצחנו בתקופה הזו".
אנטוניו בלייקני, רשם את משחקו הטוב ביותר מאז התפוצצות הפרשה. הוא סיים עם 27 נקודות ומדד 23. אליו הצטרף ג`ונתן מוטלי שלהט גם כן, עם 23 נקודות ו-9 ריבאונדים. מה הלאה? האדומים נמצאים במירוץ סביב השעון בנוגע להכשרת אלייז`ה בראיינט לקראת המשחק מול באיירן מינכן ביום חמישי. איטודיס הבהיר לגבי הגארד המוכשר שלו: "לא נסכן אותו, אם הוא לא יהיה במאת האחוזים - הוא לא ישחק".
עוד הוסיף המאמן: "קיבלנו הרבה שיעורים בשני המשחקים האחרונים. ההחטאות מהעונשין פגשו בנו וגם היכולת בהגנה. זה נראה שלא למדנו ממשחק נגד פרטיזן אבל דווקא כן למדנו. הבאנו את השחקנים 3 שעות לפני המשחק כדי לראות וידאו, זו הכנה שונה מהיריבה שהיה לה יותר זמן מנוחה ויותר זמן להתכונן. אנחנו צריכים להכניס את ים מדר, כמו גם שחקנים אחרים, לרוטציה. הוא בכושר טוב, בעיקר הגנתית. שמעתי את השמועות עליו, אני חייב לחיות במציאות. אני שמח עם מה שיש לנו".
עם כל הכבוד לבאיירן מינכן, במועדון מספרים שעיקר תשומת הלב בחדר ההלבשה מוכוונת לקראת המשחק ביום שבת מול הפועל ירושלים. חניכיו של איטודיס מגיעים אחרי ארבעה הפסדים רצופים לחבורה של יונתן אלון, ורואים את עצירת הרצף השלילי כמטרה נעלה יותר מהמשחק נגד הבווארים בהיכל.
