(Photo by Olivia Vanni/Getty Images) (צילום: ספורט 5)
(Photo by Olivia Vanni/Getty Images) | צילום: ספורט 5

דני אבדיה הפך העונה לאחד הכוכבים הגדולים ב-NBA, ואין ספק בכלל שהחוזה שלו הוא המשתלם בליגה. לכן, מדובר בנושא שיחה מדובר מאוד בתקשורת האמריקאית, והיום (שני) קיבלנו עוד התייחסות, הפעם בפודקאסט של סאם וסיני המוערך, שדיבר על החוזה הנוכחי והעתידי של אבדיה, ומה פורטלנד צריכה לעשות בנושא.

לפני הכל, נציין שאבדיה מרוויח העונה 14 וחצי מיליון דולר, בעונה הבאה 13.1 מיליון וב-2027/28 יכניס לכיס 11.8 מיליון דולר. וסיני סיפר בפודקאסט שלו: "אני לא חושב שהוא יהיה אחד מ-7 השחקנים הטובים בליגה. הוא יכול להיכנס לתפקיד של השחקן לצד הכוכב, כי הוא מתחיל לזרוק שלשות, וזה קצת מזכיר לי את ג`יילן בראון. ככה זה יכול להיראות כשחקן מספר 2. אני מת על דני. ברור שמדובר בחוזה הכי טוב בליגה".

 

"עבורי, ב-18 החודשים הקרובים, הבלייזרס צריכים למצוא דרך להיפטר מג`רמי גראנט או ג`רו הולידיי על מנת להיכנס למשא ומתן מחודש ולהאריך את החוזה של אבדיה. זה לא חייב להיות עכשיו, אבל צריך למצוא דרך להוסיף עוד שנים לחוזה שלו וצריך להיות מסוגל לעשות את זה בסכום סביר".

"כלומר, פורטלנד תנסה לפנות מקום מתחת לתקרת השכר, דרך טרייד על גרנט או הולידיי, כדי להחתים את דני אבדיה על חוזה חדש. לא מדובר בחוזה הכי גדול שהוא יוכל לקבל בשל המגבלות של פורטלנד, אך בהעלאה של עד 30 מיליון דולר", סיכם וסיני.