(GETTY) (צילום: ספורט 5)
(GETTY) | צילום: ספורט 5
הפועל תל אביב קיוותה להתגבר על התקופה הרעה שבה היא נמצאת בעזרת החתמתו של נייג`ל הייז-דייויס, ה-MVP של הפיינל פור ביורוליג אשתקד. אלא שלפי הבשורה של דימיטריס ינאקופולוס הלילה (בין רביעי לחמישי) הכוכב יגיע בסופו של דבר לפנאתינייקוס, על אף שהאדומים היו בעמדת יתרון לצירופו.

ביוון עסקו הלילה בחגיגות ובמקביל בהתפתחות הדברים. כפי שכבר נכתב לא פעם, שלוש קבוצות היו מועמדות לקלוט את השחקן: הפועל, פאו ופנרבחצ`ה האקסית. לאחר שינאקופולוס סיפר לפני מספר ימים כי השחקן דחה את הצעתו, היה נדמה כי רק האדומים והטורקים עדיין נמצאים במיקס, כאשר ההצעה של עופר ינאי הייתה גבוהה משמעותית מזו של פנר. 

למעשה, באירופה יישרו קו וביוון הדגישו הלילה כי הפועל הייתה הקרובה ביותר לצרפו, אך הסיבה להיסוס מבחינתו והדחייה של ההחלטה הגיעה בשל מצבו של דימיטריס איטודיס אצל האדומים. היווני, שאימן את הייז-דייויס בפנרבחצ`ה, היה לאחת הסיבות המרכזיות מבחינתו להגיע לישראל, אך הוא ידע כי מעמדו של המאמן בסכנה בעקבות התקופה הרעה, מה שמנע ממנו לקבל החלטה ולבחור בהפועל. 

ביווון מספרים שפנאתינייקוס ראתה את ההיסוס של השחקן והחליטה להגדיל את ההצעה שלה, מה שהתברר בסופו של דבר כהצלחה. עדיין נותר לשמוע את עמדתם של האדומים בנוגע לעניין, אך כפי שזה נראה כעת, הם יאלצו להמשיך את עונת היורוליג ללא מי שהיה יכול להיות שובר שיוויון רציני.