(Photo by Maksim Konstantinov/SOPA Images/LightRocket via Getty Im (צילום: ספורט 5)
(Photo by Maksim Konstantinov/SOPA Images/LightRocket via Getty Images) | צילום: ספורט 5
הפועל תל אביב השלימה את שבוע הליגה שלה בצורה נהדרת ועם ניצחון שלישי רצוף, הפעם 83:89 על הפועל חולון. האדומים חזרו לקצב כשבעוד חמישה ימים הם גם חוזרים ליורוליג, כשיארחו את מילאנו.

בינתיים, בהפועל ת"א מתעסקים בעסקת ליוואי רנדולף. לאחר שהיה נדמה שהוא מעט מתרחק, הלילה (בין שבת לראשון) נרשמה התקרבות נוספת במו״מ. כעת, נדמה שהפערים הצטמצמו שוב כשהפועל ת״א תצטרך לפתוח במעט יותר את הכיס על מנת להנחית את אקס ירושלים ומכבי ת״א בעבר.

נחזור לניצחון בהיכל. את ההופעה של הפועל מול חולון צריך לחלק לשניים. במחצית הראשונה האדומים קלעו 55 נקודות, ובאמצע הרבע השלישי הם עלו ליתרון שיא של 20 הפרש, אבל דווקא אז הם החלו לחרוק בהתקפה.

שלוש דקות לסיום, האדומים ראו את הפער שלהם מצטמק לשתי נקודות בלבד, אבל בסופו של דבר סלי קלאץ` של ג`ונתן מוטלי, בר טימור ואלייז`ה בראיינט הבטיחו את הניצחון אחרי דקות סיום מותחות. בראיינט הוביל את הפועל עם 24 נקודות, שמונה אסיסטים ושבעה ריבאונדים, מוטלי סייע עם 18.

הרכש הטרי קסלר אדווארדס הגיע להיכל מנורה וזכה לעידוד של אוהדי הקבוצה. בהפועל תל אביב שמחו לראות את תומר גינת חוזר לשחק, עם 19 דקות בהן קלע ארבע נקודות והוסיף ארבעה ריבאונדים. איתי שגב עדיין פצוע בצלעות ולא ייקח חלק גם בשבוע הקרוב בפעילות הקבוצה.