ייעדר יותר ממשחק אחד? הבוקר (שלישי) נודע כי דני אבדיה יחמיץ משחק ראשון העונה ב-NBA, כשלא ישחק בגלל פציעה מחר (6:00) נגד גולדן סטייט. בארצות הברית ממשיכים לעסוק בפציעה עצמה וחושפים פרטים חדשים ממנה, כולל ההתנהלות של הכוכב הישראלי ברגעים אחרי שירד לחדר ההלבשה, שמראים שייתכן שהוא יחמיץ יותר ממשחק אחד.
"לאחר המשחק הוא עטה חבישה סביב הגב התחתון ונע בחדר ההלבשה באי-נוחות שניתן היה להבחין בה בבירור", נכתב בתקשורת המקומית בפורטלנד. "אבדיה לא הצליח להתכופף כדי להוריד את הגרביים שלו, ואת הריאיון שלאחר המשחק הוא קיים בעמידה, משום שלא היה מסוגל לשבת. הערכת הפציעה נמשכת על ידי הקבוצה ובשלב זה לא ברור כמה זמן הוא ייעדר".
הפציעה עצמה הגיעה קצת יותר מדקה לסיום משחק ההפסד מול ניו יורק ניקס אתמול, כשאבדיה נחת לא טוב על הרגל, תפס מיד את הגב וירד כשהוא מדדה ישירות לחדר ההלבשה. בהודעה של פורטלנד נכתב בקצרה שהוא "סובל מכאבים בגב התחתון" והבוקר הקבוצה הודיעה שהוא לא ישחק במשחק הקרוב - אך לא הרחיבה מעבר לכך.
הלו"ז העמוס של פורטלנד אחרי גולדן סטייט יימשך עם שני משחקים ביתיים מול אטלנטה בשישי והלייקרס עם לברון ג'יימס ולוקה דונצ'יץ' בראשון, וכבר למחרת משחק חוץ מול סקרמנטו. בקבוצה וגם בישראל מקווים כי הוא לא יחמיץ יותר מדי משחקים, אך בשלב זה לא ברור מתי וכמה הוא ישחק.