מחזור חדש בפתח. עוד שבוע, עוד יורוליג, והלילה (בין שלישי לרביעי) הסתיים המשחק שפתח את המחזור ה-25 במפעל הבכיר ביבשת. פריז באסקט גברה 92:98 על ריאל מדריד, שמסתבכת בקרב על הטופ 6. נאדיר היפי כיכב עם 21 נקודות בצד המנצח, כשבצד השני טריי ליילס קלע כמות זהה של נקודות.
המשחק התחיל בצורה צמודה, כאשר שתי הקבוצות החליפו סלים והיו קרובות אחת לשנייה, אלא שאז המארחת החלה את הבריחה שלה והובילה כבר ב-11 הפרש. למרות זאת, ריאל לא נשברה, ובאמצעות טריי ליילס ואנדרס פליז הצליחה לצמצם את ההפרש לקראת סיום המחצית.
את המחצית השנייה, הפריזאים פתחו נהדר ועלו ליתרון 13, אך ריצת 3:8 בהובלת מריו הזוניה החזיקה את ריאל בחיים. שתי הקבוצות שוב החליפו סלים, רק שפריז שמרה על מרחק של 2-3 פוזשנים מהבלאנקוס.
ברבע האחרון האורחים התעוררו והתחילו לנגוס בהפרש של הצרפתים, וכשנותרו פחות משתי דקות - אנדרס פליז הצליח להשלים מהפך גדול וקבע 89:90. למרות זאת, פריז לא נשברה ובזכות סלי קלאץ` של היפי וג`ארד רודן הצליחה לצאת עם הניצחון. כמו כן, נדיר היפי רשם הישג אישי מרשים, כשהגיע ל-1,000 נקודות ביורוליג.
פריז שיפרה את מאזנה ל־16:8 עם הניצחון הזה, בעוד ריאל מדריד - שהגיעה למשחק עם רצף של שישה ניצחונות - נמצאת למאזן 9:16.
He just can’t stop!
— EuroLeague (@EuroLeague) January 27, 2026
ℹ️ In just his second season in the league.@thenadirhifi 1,000 PTS#EveryGameMatters pic.twitter.com/tjunvPtjAE
