sportFive1677189 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
אליצור נתניה, שנמצאת במקום ה-14 בליגת העל ונועלת את הטבלה, תפגוש ביום שבת למשחק קצוות את הפועל העמק שנמצאת במקום השלישי.

הגארד של הקבוצה, דיאנטה בולדווין, נפצע בידו במשחק האחרון של הקבוצה בהפסד להפועל גליל עליון, ואובחן עם שבר ביד. הגארד גובס ולא התאמן, עד שבימים האחרונים הוא עבר בדיקה נוספת והתברר כי הוא סובל מבצקת משמעותית ולא משבר. הוא נפרד מהגבס, דבר ששימח מאוד את הצוות המקצועי, והוא ישוב לאימוני הקבוצה בהדרגה לצד תרגילי פיזיותרפיה. 


הסנטר בניה סרור שהצטרף אמש לקבוצה, ישתלב היום עם החבורה של אלי רבי לאימון ראשון במועדון. סרור חוזר כמעט שנה אחרי פציעה קשה בברכו, לאחר שקרע את הרצועה הצולבת במדי מכבי רמת גן. 

במועדון רצו לעבות את הסגל ולחזק את העמדה מאחר וניקו קרבאצ`ו הצ`יליאני, ששב לאחרונה מפציעה ארוכה, עדיין לא חזר לעניינים כפי שהצוות המקצועי ציפה. אביב הנקין חוזר מפציעה בכתף, ובמועדון מקווים שהוא יוכל להשתלב כבר במשחק הקרוב.

בקבוצה רוצים לחזק את הקבוצה בשחקן נוסף, ובוחנים את השוק. המאמן אלי רבי והשחקנים ניצלו את פגרת הגביע לאימונים אינטנסיביים כשהדגש ניתן בעיקר על הפן ההגנתי, זאת לצד ימי מנוחה על מנת לשוב לליגה בצורה האידיאלית ביותר.