sportFive1669245 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

הוא עשה את זה. דני אבדיה נבחר הלילה (בין ראשון לשני) באופן רשמי לאולסטאר - אחרי חצי עונה יוצאת דופן, והוא יטוס ללוס אנג`לס בעוד פחות משבועיים למשחק הכוכבים היוקרתי ביחד עם השמות הכי גדולים בעולם הכדורסל. 

לאחר הבחירה ההיסטורית, ולפני משחקה של פורטלנד מול קליבלנד (ממנו הוא נעדר בגלל הפציעה בגב), הישראלי העניק ראיון כאולסטאר לרשת הטלוויזיה המקומית.

"היה נהדר לשמוע שאני אולסטאר עם חבריי לקבוצה, לא הייתי יכול לעשות את זה בלעדיהם ובלי המאמנים והצוות שמלווה אותי העונה", אמר אבדיה בהתרגשות. "יש לנו עוד עונה ארוכה לפנינו, צריך להתמקד בה ולראות איך אנחנו יכולים להשתפר כקבוצה. זה ללא ספק הישג אישי מדהים, אני מקווה שיהיו לי עוד הישגים בהמשך". 

"אני גאה להיות אולסטאר", שיתף, "אני זוכר את כל המסע שעברתי, לא הייתי בסיטואציות הכי קלות במהלך הקריירה שלי. התחלתי לשחק כדורסל בלי חלום, נתתי למשחק לקחת אותי קדימה. קשה להאמין שאני מצליח להשיג דבר אחר דבר, זה בהחלט מרגש אותי". 

"אני שמח לייצג את פורטלנד באולסטאר כי הארגון הזה נתן לי הזדמנות ואפשר לי להיות אני", הוסיף, "לייצג את העיר ואת הטרייל בלייזרס זו ברכה. מעכשיו הפנים אל עבר הישגים קבוצתיים, אני רוצה לשים את פורטלנד על המפה, להגיע לפלייאוף ואני מקווה שגם לקחת אליפות".