לאור הרצון והצורך לבחור גבוה בדראפט 2026 אוהדי ברוקלין יכולים לחיות בשלום עם הפסדים של הנטס העונה - ובמיוחד כאלה מהסוג שהם ראו הלילה (בין ראשון לשני) בברקליס סנטר מול קליבלנד.
ברוקלין אמנם נכנעה 106:102, אך היא הייתה במשחק עד הסוף וחשוב מכך קיבלה משחק שיא של דני וולף, שהרשים עם 23 נקודות, 9 ריבאונדים, 5 אסיסטים ו-2 חטיפות ב-27 דקות מהספסל.
בסיום כוכב הנטס מייקל פורטר ג`וניור נשאל ע"י ערוץ הספורט על ההופעה הנפלאה של וולף, והשיב: "דני עשה הכל. הוא קלע שלשות, חדר לצבע, מסר ושיחק עם הגב לסל. הוא היה מרהיב ושיחק עם מלא אנרגיות, עכשיו המשימה שלו היא לשכפל את היכולת הזו להמשך - בין אם הזריקות שלו נכנסות או לא. לדעתי הוא החטיא כמה מהזריקות הראשונות שלו, אבל לפי האגרסיביות שלו ידעתי שיהיה לו משחק טוב".
במקביל, בן שרף ערך את משחקו הראשון בברקליס סנטר מזה כשלושה שבועות והוא סיים עם 4 נקודות על 1 מ-6 מהשדה ו-4 אסיסטים, כאשר סל השדה היחיד שלו הגיע בלייאפ לאחר מהלך יפה עם הגבוה גרנט נלסון, חברו מהג`י ליג שחתם לאחרונה על חוזה ל-10 ימים וקלע 11 נקודות לצד 4 ריבאונדים ו-3 חסימות.
במהלך המדובר נלסון ביצע "גורטאט סקרין" (מהלך על שם אקס ה-NBA מרצ`ין גורטאט), שבו הוא נעל את השחקן שלו ולמעשה פינה את הצבע לישראלי שחדר לשתי נקודות קלות.
"בן יודע לשים שומרים על הגב שלו, ואם הגבוה ששומר נמצא ב`דרופ` - נוצרת לנו הזדמנות", אמר נלסון לערוץ הספורט. "בן ואני הרגנו קבוצות עם המהלך הזה בג`י ליג, וגם היום עשינו את זה".
