(אלן שיבר) (צילום: ספורט 5)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
יומיים לאחר ההשפלה הכואבת מול הפועל ת"א, הפועל חולון הודיעה היום (שני) על סיום דרכו של דני פרנקו כמאמן הקבוצה, חצי שנה בלבד לאחר שמונה לתפקיד. 

הודעת המועדון פורסמה לאחר שיחה שהתקיימה בין פרנקו לבין נשיא המועדון יוסי לוי, שיחה שנעשתה לפני אימון הצהריים של הקבוצה. השניים קבעו לשוחח לפני האימון, כשהלך הרוח לאחר התבוסה להפועל תל אביב הצביע על סיום דרכו של המאמן. גורמים בסביבת הקבוצה אומרים כי השיחה הייתה באווירה חיובית בין השניים, שהרבו להסכים על מצב הקבוצה והסגל הקיים, שצריכים שינוי על מנת להצליח. 

פרנקו נשאר במתחם האימונים לאחר השיחה על מנת להיפרד מהשחקנים, ולסכם את הדרך שלהם יחד. במועדון החלו לבחון בשוק המאמנים הזרים, במקביל למחשבות על מאמן מקומי בשוק הקיים. 

במקביל, בקבוצה מחפשים אחר חיזוקים לסגל, במטרה לרשום הצלחות העונה בליגה ובמסגרת ליגת האלופות של פיב"א, שם העפילה לשלב הפליי אין. במועדון מודים כי חלק מניצחונות הקבוצה האחרונים הגיעו שלא מתוך משחק מרשים של הקבוצה, וכי יש צורך מיידי לצרף שחקנים חדשים. 

ברגע שתתקבל ההחלטה על מאמן ויקבלו החלטה בנוגע לצירוף שחקנים, ישנם מספר שחקנים זרים במועדון שעתידם בערפל וייתכן כי הם לא יישארו בסגל הקבוצה. שמותיהם של טוד ווית`רס, דמיון רוסר ונסייר ברוקס, שלא מרשימים במיוחד את הצוות המקצועי, עלו בשיחות במועדון בעניין.