sportFive1648570 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
דני וולף אמנם נעצר על 0 נקודות, 3 ריבאונדים ו-2 אסיסטים ב-19 דקות בניצחון ברוקלין הלילה (בין ראשון לשני) 81:96 על טורונטו - אבל במהלך השידור הוא קיבל מחמאות אדירות מאגדת הרפטורס וינס קרטר.

"הלכתי לדני וולף, ואמרתי לו שאני מתרשם ממנו מאוד", אמר, "אמרתי שההשפעה שלו במשחק הראשון הייתה מדהימה, ושאני רואה אותו צומח, משחק כמו עצמו. היו שאמרו `הוא איטי מדי`, גבירותיי ורבותיי - דני וולף הגיע והוא משחק כדורסל מדהים עבורו ועבור חבריו. הוא היה בג`י ליג, צבר ביטחון ונוחות וזה עזר לו להבין את המשחק".

קרטר המשיך ואמר: "הוא יכול לזרוק, הוא יכול לראות דברים ולעשות את המהלכים הנכונים. יש לו IQ כדורסל וראיית משחק ברמה הגבוהה ביותר. הוא מצליח להבין איפה להתמקם בהגנה, חלק אולי מהירים ממנו - זה הכל קשור לזוויות ולמיקומים שלך, ודני עושה את זה בצורה טובה. הוא לא מפחד להחליף מול שחקנים מהירים ממנו והוא נראה מעולה גם נגדם".

עד כה וולף מחזיק בממוצעים נפלאים בעונת הרוקי שלו עם 8.8 נקודות, 4.3 ריבאונדים ו-1.8 אסיסטים בקצת יותר מ-17:30 דקות בממוצע.