(Getty) (צילום: ספורט 5)
(Getty) | צילום: ספורט 5

יש קבוצה בברוקלין. הנטס של בן שרף ודני וולף השיגו הלילה (בין שלישי לרביעי) ניצחון שישי בתשעת משחקיהם האחרונים, 106:114 בפילדלפיה, כאשר הרכז שנקרא בחזרה ל-NBA לא שותף והגבוה הסתפק ב-3 נקודות. 

יממה אחרי שהתפוצץ בג`י ליג עם שיא קריירה של 40 נקודות, שרף הצטרף לחבריו, אך לא קיבל את הבמה מול ג`ואל אמביד וטייריס מקסי. וולף שיחק 22 דקות ורשם 3 נקודות (1 מ-9 מהשדה, 1 מ-3 משלוש), 2 ריבאונדים, 2 אסיסטים, 2 איבודים, חטיפה ומדד פלוס מינוס 1+. 

ברוקלין המשיכה את התקופה המפתיעה שלה ועלתה למאזן 19:9, כשמייקל פורטר ג`וניור הוביל אותה עם 28 נקודות (לאחר שיא קריירה למחצית של 25 לפני ההפסקה) וייגור דיומין שוב התעלה ברבע הרביעי בדרך ל-20. ניק קלקסטון בלט גם כן עם 16 ו-10 ריבאונדים, בעוד מחליפו דיירון שארפ רשם 9 נקודות, 11 ריבאונדים ו-6 אסיסטים. הרכז הצרפתי נולאן טראורה סיים עם 5 נקודות ו-2 אסיסטים (3 איבודים) ב-14 דקות.

פילי פתחה טוב יותר, אך לאורך המשחק כולו היא התקשתה מול ההגנה הכי חזקה ב-NBA לאחרונה ובשיא נקלעה לפיגור 19. אמביד הוליך את הסיקסרס (מאזן 12:16) עם 27 נקודות, פול ג`ורג` קלע 19 ומקסי סיים עם 13 בלבד (0 מ-5 משלוש, כחלק מ-7 מ-27 של הקבוצה). 

לקראת המחצית וולף קלע את הסל היחיד שלו במשחק מחוץ לקשת ולאחר מכן שלח מסירה נפלאה לפורטר ג`וניור, שקבע את תוצאת החצי הראשון: 57:63 לנטס. 

ריצת 0:10 של פילדלפיה ברבע הרביעי צימקה ל-99:90, אך שתי שלשות של דיומין ואלי-אופ של MPJ לקלקסטון מנעו קאמבק מאוחר. 

שרף יקווה לחזור לרוטציה בין שבת לראשון ב-03:00 שעון ישראל, כאשר יתארח אצל מינסוטה ואנתוני אדוורדס.

צפו בתקציר>>