ואיזה תקופה עוברת על הירושלמים. מעבר לכך שהם עלו למאזן 2:8 ביורוקאפ, היה זה ניצחונם העשירי בכל המסגרות ואין ספק שפתיחת העונה המגומגמת שלהם כבר מאחוריהם ובגדול.
הניצחון מעלה את האדומים מהבירה זמנית לפסגת הבית, זאת עד משחקה של אולימפיה לובליאנה מחר. מי שהובילו את החבורה הירושלמית בחולון היו מי אם לא קאדין קרינגטון, שלהט בדקות הפתיחה וצלף מכל טווח - 11 נקודות ב-4/4 מהשדה ו3/3 ל-3 היו לו רק ברבע הראשון, כשהוא סיים בסופו של דבר עם 19 נקודות.
גם קסיוס ווינסטון היה נהדר ורשם את אחד ממשחקיו הטובים מאז נחת בבירה, כשג`ארד הארפר מנע מהגרמנים קאמבק בדקת הסיום עם סלים חשובים שהוציאו להם את הרוח מהמפרשים.
ג`וזאיה ג`ורדן ג`יימס ודמיטרו סקפינצב נכנסו מעולה לנעליו של אוסטין וויילי שנעדר ובקיצור - לאוהדים מחכה נסיעה שמחה מאוד על כביש 1 בדרך חזרה הביתה. המשימה הבאה של החבורה של אלון תהיה בני הרצליה כבר ביום שבת, כשבמחזור הבא באירופה מחכה להם - אותה לובליאנה איתה הם נאבקים בצמרת.














