sportFive1640289 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
המשחק הטוב ביותר העונה. מכבי ת"א ניצחה היום (חמישי) 65:83 את ז`לגיריס קובנה במשחק בו שלטה במשך דקות ארוכות, משחק שהפתיע לא מעט גם באירופה. ביבשת הישנה סיכמו בהרחבה את ההתמודדות, הניצחון הרביעי של הצהובים העונה. "לוני ווקר, ג`יילן הורד ואיפה לונדברג היו ענקיים, זה הכריע. הייתה קבוצה אחת על הפרקט במחצית הראשונה", נכתב ביורוהופס.

"איפה לונדברג לא ישכח את המשחק הזה", המשיכו בספורטקלוב. "מכבי ת"א שלטה בקצב המשחק מההתחלה ועד הסוף, אף אחד לא ציפה לזה ממנו. סילביין פרנסיסקו התקשה מנגד, לוני ווקר היה באחד המשחקים הכי טובים שלו העונה". "היה משחק פיזי מאוד", המשיכו בבוסניה. "ז`לגיריס צמצמה מול מכבי ואז לוני ווקר השתלט על המשחק. איפה לונדברג נתן דקות טובות מאוד".

"האינטנסיביות ההגנתית של מכבי רק עלתה, זה היה משהו אחר לגמרי. ההתקפה שלהם לא פגעה היום, יש לקבוצה לאן להשתפר. לוני ווקר התעלה כשהיה צריך אותו, מכבי הובילה ב-23 בשלב מסוים", המשיכו ב-Basketball-Sphere. "ז`לגיריס רשמה את אחד המשחקים הגרועים ביותר העונה, אבל זה ניצחון מרשים עבור הצהובים".

האתר הליטאי קרפסיניס אמר: "לוני ווקר קלע שתי שלשות רצופות והסיפור הסתיים. הוא הצטיין דווקא מול האקסית,  זה היה סיוט. מכבי השפילה את ז`לגיריס, גם אחרי שקלעה תשע נקודות בלבד ברבע השלישי. ההגנה הצהובה עשתה חיים קשים מאוד".

אזולאס טובליס, שחקן ז`לגיריס, סיכם: "המחצית הראשונה הייתה רעה מאוד. לא תקשרנו בצורה טובה בהגנה ולא היינו מספיק מרוכזים בהתקפה. ניסינו לזרוק מרחוק, לא היינו מספיק אגרסיביים. כל מה שעבד במשחקים הקודמים לא עבד. קשה להגן מול לייאפים, אבל הם לא נכנסו. זרקנו שלה אחרי שלשה. אנחנו צריכים להתאפס".