ערב אדיר לכל הדעות. סי ג'יי אלבי הוביל הערב (ראשון) את הפועל באר שבע דימונה ל-92:97 דרמטי על מכבי עירוני רמת גן, עם שיא קריירה אדיר של 36 נקודות.
צפו בכל מהלכיו של אלבי בנגן הווידאו למעלה>>
הגארד בן ה-25, עבורו מדובר בעונה ראשונה מחוץ לארה"ב (מלבד משחק אחד בהרצליה ב-22/23), הוסיף גם 8 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, תוך שהוא קולע ב-6/9 לשלוש ו-5/7 ל-2 ב-37 דקות על הפרקט. הוא סיים עם מדד יעילות של 44, שיא העונה בליגה, בשוויון עם צ'ינאנו אונואקו, ורק קיילר אדוארדס מהפועל העמק קלע העונה יותר במשחק אחד בליגה (38). בנוסף, רק 3 שחקנים קלעו העונה יותר שלשות במשחק אחד.
לא מדובר בשיא מועדון אצל האדומים מהנגב, שראו את קיילב אגאדה מתעלה עם 43 נקודות נגד מכבי ת"א ב-20/21. אלבי כן עקף את שיא הקריירה בליגה של אנטוניו בלייקני, כוכב הפועל ת"א ואקס ב"ש, במדיה קלע 29 נקודות נגד אותה הפועל ת"א בעונת 21/22. אלבי אגב, כבר קלע העונה 29, בניצחון על מכבי רעננה.
"פשוט הגענו ועשינו את העבודה, בשביל זה באנו", סיכם אלבי את התצוגה שלו. "זה היה ממש כיף, נלחמנו בהרבה חלקים במשחק, התחלנו טוב והיה לנו המשך קשוח, אבל פשוט המשכנו להילחם. יש לנו חבורה נהדרת של שחקנים, אנחנו עובדים קשה כל יום. באנו להנות ובאנו לנצח. אנחנו עדיין מחפשים את האופי שלנו".
מאמן הקבוצה רמי הדר החמיא: "אלבי שחקן עם רזומה והיסטוריה, זה לא מפתיע, הוא מוכשר, כשהוא מפוקס הוא פנטסטי והיום היה נהדר. כיף לנצח, זו התרופה להכל".
