אחרי רבעי גמר גביע ה-NBA ביומיים האחרונים, קיבלנו הלילה (בין חמישי לשישי) ארבעה מפגשים "רגילים" בליגה הטובה בעולם, כולל התבוסה של דני אבדיה ופורטלנד בניו אורלינס. ניקולה יוקיץ` להט בנוקאאוט של דנבר נגד סקרמנטו בחוץ, יוסטון גירדה ניצחון על לוס אנג`לס קליפרס בהובלתו של אמן תומפסון וקייל קוזמה כיכב ב-W של מילווקי מול בוסטון.
סקרמנטו (19:6) - דנבר (6:18) 136:105
שלושה רבעים בלבד הספיקו לניקולה יוקיץ` כדי לספק הצגה של 36 נקודות על 14 מ-16 מהשדה לצד 12 ריבאונדים ו-8 אסיסטים, שסחפה את הנאגטס לניצחון קליל אצל הקינגס המאכזבים.
הג`וקר הוביל רבע ראשון של 26:41 והאורחת לא הייתה צריכה להזיע בכלל כדי לפרק את סקרמנטו שפיגרה בשיא ב-37 הפרש. פייטון ווטסון סייע לסרבי עם 21, בעוד ג`מאל מארי הסתפק ב-11 עם 9 אסיסטים.
זאק לאבין נעדר ומי שפתח במקומו היה הרוקי ניק קליפורד, אך הוא היה חלש כשרשם 2 נקודות (1 מ-8 מהשדה) ו-4 איבודים. מליק מונק קלע 18 עם 5 חטיפות וראסל ווסטברוק הוסיף 17 מול קבוצתו הקודמת. דמאר דרוזן, שעשוי למצוא בקרוב קבוצה חדשה (וכך גם לאבין), סיים עם 11 בלבד ב-21 דקות.
צפו בתקציר בנגן הווידאו למעלה
יוסטון (6:16) - לוס אנג`לס קליפרס (19:6) 113:115
17.2 שניות לסיום אמן תומפסון השלים מהלך של שלוש נקודות, שבר שוויון ועשה את ההבדל בדרך לניצחון על הקליפרס בו סיפק 20 נקודות (8 מ-12 מהשדה), 9 ריבאונדים ו-8 אסיסטים.
אחרי החטאה של אלפרן שנגון, תומפסון השתלט על הכדור החוזר בהתקפה, קלע בזמן עבירה של קריס דאן וגם דייק מהקו. כשהפער עמד על 3 ניקולה באטום רשם איבוד כדור בהכנסת חוץ (לאחר שאף שחקן לא בא לקבל את הכדור) והחבורה המאכזבת מ-LA נחלה הפסד שמיני בתשעה משחקים.
שנגון סיים עם 22 נקודות, 15 ריבאונדים, 5 אסיסטים ו-4 חטיפות, בעוד ג`בארי סמית` הוסיף 18 ו-10 ריבאונדים וקווין דוראנט 16.
איביצה זובאץ בלט אצל האורחת עם 33 נקודות, אך לא הצליח לנעול את הצבע, שכן הרוקטס קטפו 22 כדורים חוזרים בהתקפה. קוואי לנארד קלע 24 עם 9 ריבאונדים ו-5 חטיפות וג`יימס הארדן רשם 22 ו-7 אסיסטים.
צפו>>
מילווקי (15:11) - בוסטון (10:15) 101:116
קייל קוזמה רשם שיא עונתי של 31 נקודות בהיעדרותו של יאניס אנטטוקומפו והבאקס רשמו חצי שני של 34:56 כדי לנצח את הסלטיקס.
בובי פורטיס (27 ו-10 ריבאונדים) צלף שתי שלשות בתחילת הרבע הרביעי ושלשה נוספת שלו קבעה יתרון 89:106, ממנו האורחת לא חזרה. קווין פורטר ג`וניור סיפק טריפל דאבל של 18 נקודות, 10 ריבאונדים ו-13 אסיסטים.
ג`יילן בראון הוליך את קלעי בוסטון עם 30 נקודות, אך הוא לא מנע הפסד ראשון אחרי חמישה ניצחונות רצופים. ג`ורדן וולש המשיך להרשים עם 20 ו-8 כדורים חוזרים. דרק ווייט אכזב עם 11 ב-25% מהשדה.
צפו>>
