תחזור למסלול? עירוני נס ציונה תתארח הערב (שני, 18:35, ישיר ב-5GOLD) אצל מכבי ראשון לציון למשחק התשיעי בין השתיים בליגת העל. נס ציונה הצליחה לשפר את המאזן שלה בשבועות האחרונים ל-3 נצחונות מול 5 הפסדים, כשההפסד במשחק האחרון למכבי רמת גן קטע את רצף שלושת הניצחונות שהחזיקה, שהוציאו את הקבוצה לדרך חדשה העונה.
הקבוצה תחסר הערב את הגארד אייזיאה וייטהד בעקבות רגישות בשריר הירך האחורי. דמיון לי, שנפצע בסחוס תקופה קצרה מאוד לאחר שהגיע לקבוצה, בסוף חודש ספטמבר, יירשום הערב דקות בכורה בליגה.
מרגע הפציעה, לי קיבל מנוחה ארוכה ועבר את כל תקופת השיקום בישראל תחת השגחת הצוות הרפואי והמקצועי של הקבוצה. תחילה הוא חזר לאימונים ללא מגע, ולאחר תקופה לא קצרה השתלב אט אט באימוני הקבוצה, עד שבזמן פגרת הנבחרות חזר לאימונים מלאים.
במקביל, המועדון מתחזק משמעותית בסגל השחקנים, זאת בעקבות השקעתו של הבעלים החדש, לב מזור, שהביא לסיכומו של הפורוורד הקנדי ג׳קסון רואו במועדון. רואו שוחרר מגולדן סטייט ויגיע לנס ציונה בעבור אחד מהחוזים הגבוהים ביותר בליגת העל, והוא עתיד להגיע לישראל באמצע חודש ינואר. בנוסף לצירופו, במועדון רוצים להתחזק גם בעמדת הרכז.
