sportFive1651745 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
ממשיכה לנצח. בני הרצליה ממשיכה להרשים ואתמול ניצחה בפעם השביעית בשמונת המשחקים האחרונים. החבורה של יהוא אורלנד התמודדה מול נתניה במשחק הבכורה של אלי רבי על הקווים, אך פתחה היטב ועלתה ל-20:46 במהלך המחצית הראשונה. 

נתניה הצליחה לצמצם, ובדקות הסיום הורידה ל-89:80 כשהרצליה נותרה ללא גבוהים ברוטציה (אונואקו וקרטר יצאו ב-5 עבירות, ורנאדו פצוע) ולמעשה מי ששיחק בעמדת הסנטר היה שון דאוסון. ורנאדו עתיד לחזור בעוד כשבועיים לאימונים מלאים. 

בהרצליה לא אהבו את הקאמבק של נתניה. ״זה לא היה משחק מושלם שלנו״, אמרו במועדון, "הדבר הכי חשוב? ידענו להראות אופי ולהתמודד עם הסיטואציה". 

מקס היידגר ואלייז׳ה סטיוארט הובילו את רשימת הקלעים עם 21 נקודות כל אחד, ״הם באו מאוד מפוקסים היום, הם סקוררים ברמה גבוהה וכששניהם טובים קשה לעצור אותנו״, אמרו במועדון. גם שון דאוסון הצטיין עם 16 וזכה למחמאות, וכך גם לוגשי ופרנסיס שקלעו 13 כל אחד.

בהרצליה היו מרוצים גם ממוריאל לוטאטי, שממשיך להשתלב ברוטציה לאחר שחזר נגד חולון מפציעה שהשביתה אותו בחודשיים האחרונים.