"ההגרלה הייתה קשה". אורלנד (צילום: ספורט 5)
"ההגרלה הייתה קשה". אורלנד | צילום: ספורט 5
בני הרצליה תסגור את קמפיין ליגת האלופות של פיב"א שלה מחר (שלישי), כשתארח אצלה את טנריפה למחזור האחרון. לפני ההתמודדות יהוא אורלנד ואלייז'ה סטיוארט התכוננו למשחק וסיכמו את הקמפיין שלהם.

"מבחינת תוצאות, הן לא מספיק טובות כדי להעפיל משלב הבתים. אבל אם להיות כנים אז ההגרלה הייתה מאוד קשה", אמר המאמן, "טרפאני עם מאזן של 9-1 בליגה האיטלקית וטנריף במקום השלישי בספרד, טופאש בורסה הפסידו לאחרונה, אבל לפני כן ניצחו את פנרבחצ'ה ואנדולו". 

"נפלנו על הגרלה הכי קשה שיכולה להיות, אז אנחנו לא מרוצים מהתוצאות", הוא המשיך, "אבל הדרך הייתה לא רעה. הרגשנו שאנחנו שווים בין שווים, עמדנו והתמודדנו והתלחרנו. אנחנו שווים העפלה, אז חבל שלא, אבל נתרכז בליגה".

"לקח לנו זמן. בני הרצליה מבחינה תקציבית זה מועדון שקשה להחזיק בו את השחקנים שהשתדרגו. ג'ימי קלארק הלך למכבי ת"א, כריס סילבה מועמד להרבהקבוצות, ג'ון מיקס חתם בגלאטסראיי. כל שנה לבנות קבוצה חדשה, לפעמים זה מתחבר מהר ולפעמים לוקח 3-4 שבועות".

"למדנו יותר ממה שהשגנו", סיכם סטיוארט, "נכנסו לליגת האלופות ולא ידענו למה לצפות. עשינו הכי טוב שיכולנו והתחברנו קצת מאוחר מידי. עדיף עכשיו מאשר לעולם לא".

"ניסוי וטעייה. הבנו מה אנחנו עושים כדי לשפר את הקבוצה, איך לעבוד יחד. כשנכנסנו למפעל היינו מתפרקים לא מעט ברבע הרביעי. הצלחה בליגה? אנחנו בקצב טוב, כולם מבינים את התפקיד שלהם. אנחנו צריכים להמשיך. הצלחה תהיה מבחינתי העפלה לפלייאוף".