sportFive1582314 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

מכבי ת"א במשא ומתן עם ג`ף דאוטין ג`וניור. הצהובים של עודד קטש ממשיכים בהכנות לעונה הקרובה, ולאחר הסיכום עם לוני ווקר מעוניינת ברכז בן ה-28.

דאוטין ג`וניור (1.91 מ`) שיחק במכללת רואד איילנד ובארבע השנים האחרונות משחק ב-NBA ובג`י ליג לסירוגין. השנה הוא שיחק בפילדלפיה ובקבוצת הג`י ליג שלה, ואף הספיק לשחק לצידו של ווקר.

דאוטין, שעבר גם בגולדן סטייט, מילווקי, טורונטו ואורלנדו, שיחק ב-87 משחקים במצטבר, 41 מתוכם בעונה האחרונה בה קלע שבע נקודות עם 1.9 אסיסטים ו-1.5 ריבאונדים ב-15 דקות למשחק.

הצהובים קושרו למספר גארדים אחרים במהלך השבועות האחרונים, ביניהם איפה לונדברג, קיליאן הייז ונמניה נדוביץ`. כעת דאוטין ג`וניור, שמעולם לא שיחק באירופה, נכנס לרשימה.

הקלע המוביל של פילדלפיה ב-20 משחקיה האחרונים היה קוונטין גריימס עם 25.7 נקודות למשחק, ומיד אחריו - לוני ווקר (15.5) וג`ף דאוטין ג`וניור (15.3)