sportFive1560942 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
“מה ינצח במשחק 3? הלב“. אלון (אלן שיבר) (צילום: ספורט 5)
“מה ינצח במשחק 3? הלב“. אלון (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
הפועל ירושלים רשמה הערב (רביעי) ניצחון חשוב במאבק על הכרטיס לגמר הפלייאוף, אחרי 87:98 על הפועל תל אביב בארנה בירושלים. בסיום המשחק התייחס הכוכב של הערב, ג`ארד הארפר (31 נקודות) להתמודדות, לניצחון ולמשחק המכריע.

"יש לנו את הקהל הטוב ביותר בכל ישראל", הוא אמר, "הם הגיעו בפלייאוף והכניסו לנו המון אנרגיה, אנחנו מודים להם מאוד על התמיכה. ההגנה? הגענו בידיעה שההגנה שלנו חייבת להיות טובה מהמשחק הראשון". 

"השקענו יותר בהגנה, המאמן העיר על ההגנה ודחף אותי להיות שחקן טוב כמו כל יום אם הוא מבקש שאתרום יותר בהגנה אני מחוייב לכך וכולנו אני חושב שעשינו עבודה טובה יותר בזה".

"מה גרם לנו לשמור על היתרון בסוף? לא רצינו ללכת הביתה", הוא סיכם, "אנחנו רוצים ללכת עד הסוף וצריכים לשחק משחק אחר משחק. משחקים כאלה שווים את כל העבודה, כל חיי אני עובד למשחקים כאלו, יש לנו הרבה שחקנים שהתעלו וכל מי ששיחק תרם לניצחון עוד משחק אחד לגמר".

גם המאמן, יונתן אלון, הגיב בסיום: "הקפדנו לשמור על תוכנית המשחק, השאלה כמה דקות אפשר למשוך את העניין הזה, הם עלו עם הרכב נמוך קבוצה עם הרבה המאוד כלים, ושינו לנו תוכניות הגנתיות שאפשר לעשות. היה לנו דרופ קטן ולא נשברנו או יצאנו מהכלים, שלטנו במשחק בסך הכל".

"אנחנו חייבים את זה לעצמנו", המשיך המאמן, "לא מגיע לנו לסיים את העונה עכשיו זה ברור לנו שאנחנו שווים יותר והיינו צריכים להוכיח את זה. הם שינו הרכבים קצת, פיק אנד פאפ על הכל, חלק מהעניין בכדורסל היא היכולת להכיל ריצה וזה מה שעשינו. מה יהיה השובר שיוויון במשחק מספר 3? הלב".
רועי הובר סיכם: "ידענו שזה יהיה משחק של להיות או לחדול. הקהל נתן לנו אווירה מדהימה. שלטנו במשחק, עשינו ניצחון גדול והפנים ליום שלישי. היינו אגרסיביים בהגנה, התקפית שיחקנו על האנשים הנכונים. גם כשאנחנו מובילים - הפועל ת"א תמיד תהיה שם כי היא קבוצה גדולה. אני מאמין שנוכל לעשות את זה"