ניצחון בכורה: 78:86 להפועל עפולה על הפועל ב"ש/דימונה בחוץ
צפו: סנדי כהן (23) וטוקוטו (18) הפתיעו בסגל חסר. מולינאר קלע 20 מנגד


סגל חסר? פציעות? אנדרדוגית? משחק חוץ? כל זה לא הפריע הערב (שני) להפועל עפולה, שהשיגה ניצחון בכורה בגביע ווינר - 78:86 על הפועל באר שבע/דימונה. סנדי כהן וג`יי פי טוקוטו הובילו את החבורה של אריאל בית הלחמי והפתיעו את קבוצתו של אורן אהרוני, שירדה למאזן 2:0 בבית ב`.
עם סגל שכמעט כולו הורכב מישראלים, עפולה ניצחה את כל ארבעת הרבעים, הובילה בשיא ב-13 הפרש ועם ריצת 0:8 ברבע האחרון מנעה קאמבק והבטיחה לה ניצחון מרשים. כהן סיים עם 23 נקודות (5 מ-10 משלוש), כולל 16 בחצי הראשון הסתיים ב-39:43, טוקוטו תרם 18 עם 6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים וגלעד לוי קלע 9 לצד 7 ריבאונדים.
עידן אלבר נעץ סל קשה במיוחד בסוף שעון ה-24 שחרץ את גורל המשחק הזה פחות מחצי דקה לסיום והוא סיים עם 7 נקודות, כמו עם ג`סטין מאטס, עומר חממה ונועם אביבי. ארמאן פרנקלין לא שותף וג`יילן לאקיו המשיך להיעדר בעקבות הפציעה שספג מול הפועל חולון במשחק הראשון.
ב"ש/דימונה הציגה כדורסל לא מרשים, עם הגנה רכה והתקפה מבולגנת מדי - בלי מנהל משחק אחראי. אייברסון מולינאר אמנם סיפק עוד הופעה אישית טובה עם 20 נקודות, אך רשם 5 איבודים מול אסיסט אחד בלבד. פול סקראגס הוסיף 18, קארים ריד 10 ואריק גריפין 9.
עפולה סיימה את משחקיה בשלב הבתים עם ניצחון ושני הפסדים, בעוד ב"ש/דימונה תארח ביום שישי את הפועל חולון במטרה להשיג ניצחון בכורה. הקבוצות יחכו לתוצאות נוספות כדי לדעת באיזה מקום סיימו והאם העפילו לשלב רבע הגמר.
