לוקאס גולדברג האריך חוזה בהפועל עפולה
ה-MVP של פלייאוף הלאומית ימשיך עם העולה החדשה גם בליגת העל


גולדברג היה ממצטייני עונת העלייה של הקבוצה מהצפון לליגת העל, והגיע לשיאו במשחקי הפלייאוף כשנבחר ל-MVP של הפלייאוף בליגה הלאומית.
עם תום העונה סיכמו הצדדים שייעשו הכל כדי להמשיך בהתקשרות והיום (חמישי) חתם השחקן בקבוצה לעונה נוספת.
אמר אחרי החתימה: "שמח מאוד להמשיך בעפולה לעונה נוספת בקבוצה שפתחה לי את הדלת לכדורסל הישראלי. יש לנו הרבה עבודה לפנינו מכיוון שהאתגר השנה גדול יותר מהשנה שעברה, אבל אני מבטיח לעשות הכל כדי לעמוד במטרות. אני מודה להנהלה ולמאמן שהאמינו בי ומבטיח לעשות הכל כדי להצדיק את האמון".
מאמנו,
התייחס להמשך ההתקשרות: "אני שמח מאוד שלוקאס נשאר איתנו, לוקאס שחקן שמביא המון אופי מעבר ליכולות המקצועיות שלו. אני מאמין שגם בליגה הראשונה כולנו נהנה משחקן שכל ערב משאיר הכל על המגרש. מאחל לנו בהצלחה".
