רבע גמר גביע המדינה בכדורסל: מכבי ת"א תצפין לגליל העליון ודרבי אדומות
לראשונה בשיטה החדשה 8 הגדולות בליגת העל בתוך הסיבוב הראשון הוגרלו זו מול זו • במוקד: הצהובים יתארחו למשחק קשה, הפועל ת"א תארח את הפועל ירושלים • וגם: ההגרלה המקבילה לנשים


לראשונה בשיטה החדשה - רבע גמר גביע המדינה בכדורסל יצא לדרך. כפי שקבע איגוד הכדורסל, החל מהשנה 8 הגדולות של ליגת העל בתום הסיבוב הראשון מוגרלות זו מול זו, כשהארבע הראשונות פוגשות את ה-4 הבאות. המשחקים עצמם והביתיות נקבעת בהגרלה.
המשחקים עצמם יתקיימו בין ה-15 ל-17 בינואר, כשהמועדים המדויקים ייקבעו בקרוב. במוקד ההגרלה: מכבי תל אביב תצא למשחק חוץ לא פשוט מול הפועל גליל עליון והפועל תל אביב תארח את הפועל ירושלים. עוד נקבע כי עירוני נס ציונה תארח את בני הרצליה והפועל חולון תארח את הפועל חיפה.

בהגרלה המקבילה לנשים נקבע כי: אליצור חולון תארח את מכבי רמת גן, הפועל פ"ת את הפועל ראשל"צ, אליצור ת"א תשחק מול מכבי חיפה ומכבי אשדוד תתמודד מול א.ס רמה"ש. המשחקים ייערכו ב-7 בינואר.
