דני אבדיה נפצע וסיים את העונה
הישראלי של וושינגטון נחת לא טוב על רגלו ופונה מהמגרש בכיסא גלגלים במשחק קבוצתו מול גולדן סטייט ווריורס • הוא כתב באינסטגרם: "מודה לכולם על התפילות והתמיכה. אחזור חזק מאי פעם"


חדשות קשות מארצות הברית. עונת הרוקי של דני אבדיה ב-NBA הגיעה לסיומה. לקראת סיום המחצית הראשונה בין וושינגטון לגולדן סטייט, אבדיה נשכב על הפרקט ונאנק מכאבים לאחר שספג פציעה מדאיגה בקרסול ימין. אבדיה לא הצליח לעמוד על רגליו בכוחות עצמו וכעבור כמה דקות ירד לחדר ההלבשה על כיסא גלגלים. זמן קצר אחר כך, הכתב הבכיר של ESPN אדריאן ווז'נרובסקי הודיע כי אבדיה סובל משבר מאמץ שישבית אותו לשארית העונה, אך ככל הנראה לא יצריך ניתוח.
הישראלי פרסם סטורי באינסטגרם ובוא כתב: "מודה לכולם על התמיכה. אחזור חזק מאי פעם".

סוכנו של דני אבדיה, מתן סימן טוב, אמר ל-N12: "דיברתי עם דני והוא במצב רוח טוב. בצוהריים תתקיים בדיקת MRI ואנחנו אופטימיים שהתוצאות יראו שהפציעה פחות חמורה ממה שחושבים".
חבריו של אבדיה לוושינגטון וויזארדס תומכים בו לאחר הפציעה הלא פשוטה: ראסל ווסטברוק אמר "התפקיד שלנו הוא לתמוך בדני", בראדלי ביל הוסיף "דיברתי איתו אחרי המשחק, הוא היה במצב רוח טוב ואמר שהוא שמח שניצחנו".
לקראת סיום הרבע השני אבדיה נחסם וכבר בנחיתה הרגיש את הכאב העז. לאחר שהחזיק את האזור שבו נפגע, חברו לקבוצה ג'ורדן בל דאג לכסות את רגלו במגבת כדי שלא יראה מה קרה. הג'נרל מנג'ר של המועדון טומי שפרד ירד מיד לחדר ההלבשה כדי לבדוק את מצבו של אבדיה. רק במהלך היום (חמישי) מצבו של הרוקי יתבהר, אחרי שיעבור בדיקת MRI.
פתיחת המשחק הייתה נהדרת עבור אבדיה, שקלע 6 נקודות, נראה טוב מאוד בהגנה - וכל זה בפעם הראשונה לעיני קהל בוושינגטון. אך כמובן שמה שנזכור מהערב הלא פשוט הזה זו הפציעה. הישראלי זכה לתמיכה חסרת תקדים ברשתות החברתיות וגם אוהדי קבוצות אחרות מייחלים להחלמתו.
כמו שביל ציין, מבחינה קבוצתית זה היה משחק טוב לוושינגטון שרשמה ניצחון שישי ברציפות, 114:118 על גולדן סטייט של סטף קרי, והתקרבה לתמונת הפלייאוף - אך אם היא תהיה שם, זה יקרה ללא הישראלי.