N12
פרסומת

רגע לפני ראש השנה: אובך צפוי ברחבי הארץ

למרות ההקלה בחום, אחד המאפיינים של עונת הסתיו הוא שקעים שרביים, וכבר מהלילה תורגש עלייה בטמפרטורות • כיאה לעונת מעבר - מחר בבוקר מזג האוויר יהיה שרבי ומשעות הצוהריים הרוח תתחזק, הטמפרטורות יירדו ואובך יורגש ברחבי הארץ

אילנית אדלר
פורסם:
ראשון לציון, הבוקר
צילום: דבי רויטמן
הקישור הועתק

בימים האחרונים כבר מתחילים להרגיש את הסתיו באוויר. אחד המאפיינים של העונה הוא שקעי שרב וכבר מהלילה (שני), תורגש עלייה בטמפרטורות וירידה של ממש בשיעור הלחות.

מחר בבוקר מזג האוויר צפוי להיות שרבי - משעות הצוהריים המאוחרות הרוח תתחזק, הטמפרטורות יירדו ושיעור הלחות יעלה. כיאה לעונת מעבר - גם האובך צפוי להגיע, ויורגש בעיקר משעות הצוהריים וביום רביעי.

בימים האלה שוב ייתכנו טפטופים או גשם קל, בשלישי בהרים וברביעי באזור הדרום והמזרח. ברביעי מזג האוויר יחזור להיות נוח עם טמפרטורות רגילות לעונה. בערב ראש השנה מזג האוויר צפוי להיות נוח. ככל הנראה בחג עצמו דווקא תורגש עלייה בטמפרטורות ויהיה חם מעט מהרגיל.