דיווח: בת 16 נהרגה מתקיפת כריש לעיני חבריה בנהר באוסטרליה
הנערה נכנסה למים בנהר שבמערב המדינה לאחר ששטה עם חבריה על אופנוע ים • ברגע שהכריש תקף - חבריה השליכו לעברה חבל בניסיון להציל אותה, אך הכריש הצליח למשוך אותה למים • הערכה: "כריש שורי" הוא זה שתקף אותה, מין שמסוגל לשהות גם במים מתוקים

בת 16 נהרגה מתקיפת כריש בנהר סוואן שבמערב אוסטרליה, כך על פי דיווחים מהמדינה. הנערה נכנסה למים ככל הנראה לאחר שראתה דולפינים, ולפתע הותקפה בידי הכריש.
לפי הדיווחים, הנערה נסעה עם חבריה על אופנוע ים לאחר שראתה סנפיר של דולפינים, והתקרבה אליהם כדי לשחות לידם. בשלב הזה ככל הנראה, לאחר שקפצה, הכריש החל לתקוף. בן זוגה שהיה במקום ניסה להציל אותה באמצעות חבל, אך ללא הועיל.
בדיווחים נכתב כי הכריש הצליח למשוך אותה למים ולגרום לה לפציעות קשות, למרות ניסיונות חבריה להצילה. לאחר שהצליחו בסופו של דבר למשות אותה לגדת הנהר, הצוות הרפואי שהוזעק למקום נאלץ לקבוע את מותה בזירה.
ההערכות הן ש"כריש שורי" הוא זה שתקף את הנערה, אחד ממיני הכרישים היחידים שמסוגלים לעבור למים מתוקים, אם הם עמוקים מספיק. ב"סאן" הבריטי ציינו שמדובר בהערכה בלבד, ואין אישור רשמי שאכן זה מין הכריש שתקף.
התקיפה הזו מגיעה לאחר שלפני כשנתיים גבר הותקף ברגלו על ידי כריש שורי בנהר סוואן, במה שהיווה התקיפה הראשונה בידי כריש במקום מאז 1986. תושב במקום העיד שהבחין לאחרונה שהכרישים מתקרבים יותר לכיוון גדות הנהר.