מפגינים נגד המהפכה המשפטית הפריעו לשרים: "חתיכת אפס, הרסתם את המדינה"
במהלך הליכת בוקר בחוף הים זיהה מנכ"ל קרן השקעות את השר אקוניס ותקף אותו בקריאות: "חלאה, גנב, שקרן, בהמה, זה מה שאתה" • השר אקוניס השיב: "חג שמח", והודיע כי יגיש תלונה במשטרה • במקביל - מפגינים הפריעו גם לשרים סילמן ואליהו במהלך נאום וקראו להם "בוז" • השרה סילמן: "תראו שאתם ידועים גם להקשיב כמו שאנחנו מקשיבים לכם, דמוקרטיה זה לא רק לצד אחד"
המחאה נגד המהפכה המשפטית עודנה נמשכת ולאורך היום (רביעי) מפגינים נגד החקיקה הפריעו לכמה שרים במהלך נאומיהם או ריצת הבוקר שלהם. בשעות הבוקר, מנכ"ל קרן ההשקעות פרימה, דני צבר, זיהה את שר המדע אופיר אקוניס הולך בחוף בתל אביב והתנפל עליו.
"חלאה, גנב, שקרן, בהמה, זה מה שאתה. עם ראש ממשלה חרא, ראש ממשלה נוכל, ראש ממשלה גנב, זה מה שאתה. תחזור לרמת אביב, תחזור לירושלים, לא רוצים אותך פה, יא חתיכת אפס, לך מפה", קרא צבר לשר אקוניס שהשיב ב"חג שמח, חג שמח".
"לא חג שמח, אתם הורסים לנו את המדינה, הורסים לנו את המדינה. יא חתיכת אפס, זבל, לא רוצים אותך פה, לא רוצים אותך במדינה הזאת, לא רוצים אותך, לך", המשיך צבר. בתגובה על הדברים, השר אקוניס מסר כי יגיש תלונה במשטרה.

גם השרים עידית סילמן ועמיחי אליהו שנאמו בגן הלאומי בסוסיתא, התקשו להמשיך בסדר היום שלהם כמתוכנן. במהלך נאומיהם שם, נשמעו קריאות בוז מהקהל, בנוסף ל"בושה! בושה! דמוקרטיה! הרסתם את המדינה". השרה סילמן הגיבה וענתה למוחים: "תראו שאתם ידועים גם להקשיב כמו שאנחנו מקשיבים לכם, דמוקרטיה זה לא רק לצד אחד".
