N12
פרסומת

נתניהו: החזרה לשלטון יכולה לקחת גם 3 וחצי שנים

ראש האופוזיציה תקף שוב את התנהלות ממשלת בנט-לפיד "שרבים מאזרחי ישראל מבינים שמשהו לא בסדר אצלה" • נתניהו הבטיח: "אנחנו נחזור מהר ונתקן" - אבל הפעם נשמע פחות בטוח לגבי המועד שבו זה יכול לקרות

עמית סגל
פורסם:
נפתלי בנט ובנימין נתניהו
נפתלי בנט ובנימין נתניהו | עיבוד: אוליבר פיסוטי, פלאש/90
הקישור הועתק

ראש האופוזיציה בנימין נתניהו התארח היום (חמישי) בוועידת השלטון המקומי וממשיך במתקפות החריפות נגד הקואליציה. "אנחנו נחזור מהר ונתקן", אמר נתניהו וסייג: "זה יכול להיות עוד שבועיים או עוד 3 וחצי שנים".

ראש האופוזיציה הדגיש כי הוא לא מוכן להכיל את מספר המתים ואת התנהלות הממשלה: "הממשלה המוזרה הזו, שרבים מאזרחי ישראל מבינים שמשהו לא בסדר אצלה, לקחו מנדטים מכאן והעבירו אותו לצד השני". עוד הוסיף: "הם מרגישים שמשהו לא בסדר עם ראש ממשלה עם 6 מנדטים, שבפעם הבאה יגרד את אחוז החסימה".

נתניהו טוען כעת כי ייתכן שהממשלה תחזיק עוד 3 וחצי שנים, אולם רק לפני 4 חודשים, עם הקמת הקואליציה, הכריז כי "עם שנאה כזאת אי אפשר להחזיק ממשלה לאורך זמן". עוד הוסיף בישיבת סיעות האופוזיציה: "יש לנו אופוזיציה חזקה מאוד שלא הייתה כדוגמתה. הממשלה תיפול הרבה יותר מהר ואני אגיד לכם למה. יש להם כל כך הרבה ניגודים ועם דברים כאלה - לא מקיימים ממשלה".