N12
פרסומת

מסתמן: משפחת בנט תגור ברעננה ולא בבלפור

לנפתלי וגילת בנט יש ארבעה ילדים שלומדים בבתי ספר שונים • ההעדפה של המשפחה כרגע היא להמשיך ולהתגורר בביתם הפרטי שברעננה, ואילו בלפור ישמש כמקום לפגישות רשמיות ועבודה • אם בנט אכן יושבע לתפקיד, יהיה מדובר בפעם הראשונה שבמעון ראש הממשלה יתגוררו ארבעה ילדים מתחת לגיל 18

דפנה ליאל
פורסם:
מעון ראש הממשלה בירושלים
צילום: נתי שוחט, פלאש 90, חדשות
הקישור הועתק

ממשלת בנט-לפיד עדיין לא הושבעה, אך במשפחת בנט כבר מתחילים לחשוב על העתיד שלהם כמשפחת ראש הממשלה. אמש (חמישי) פרסמנו במהדורה המרכזית כי המשפחה לא צפויה לעבור למעון רה"מ הרשמי ברחוב בלפור בירושלים, אלא מתכננת להמשיך לגור ברעננה.

לנפתלי וגילת בנט יש ארבעה ילדים, בני 9, 12, 14 ו-16. כל אחד מהם לומד בבית ספר שונה, וההעדפה כרגע היא להשאיר אותם במסגרות החינוכיות הנוכחיות. נוסף על כך, גילת עובדת ברעננה, כך שנוח יותר למשפחה שלא לעבור לירושלים.

גילת בנט ונפתלי בנט מחובקים
נפתלי וגילת בנט | צילום: Yossi ZeligerFlash90

התוכנית היא להשתמש במעון הרשמי בבלפור כמקום עבודה שבו עורכים פגישות רשמיות. המשפחה תעביר את ימי השבוע ברעננה ואילו בסופי השבוע תגיע לבלפור. מדובר במודל שונה מהשגרה של משפחת נתניהו - שבמהלך השבוע נמצאים בבלפור ובסופי השבוע נוסעים לביתם הפרטי בקיסריה.

לא משנה מה תחליט משפחת בנט, היחידה לאבטחת אישים של השב"כ תצטרך לעשות התאמות משמעותיות מאוד בביתם שברעננה ובבלפור. אם בנט אכן ייכנס לתפקיד ראש הממשלה, מדובר בפעם הראשונה שבה במעון רה"מ יגורו ארבעה ילדים מתחת לגיל 18.