דיווח: ראש הממשלה נתניהו ביקר בחשאי באמירויות לפני שנתיים
במסיבת העיתונאים אמש רמז נתניהו על ביקורים רבים שביצע במדינות ערב • הבוקר נחשף ב"ידיעות אחרונות" כי ראש הממשלה הגיע לפני שנתיים לאיחוד האמירויות לפגישה סודית עם יורש העצר מוחמד בן זאיד • את הפגישה ארגן ראש המוסד יוסי כהן

ראש הממשלה נתניהו ביקר בחשאי באיחוד האמירויות לפני שנתיים ונפגש עם יורש העצר מוחמד בן זיאד, כך חשף הבוקר (שלישי) העיתונאי יוסי יהושוע ב"ידיעות אחרונות". בפגישה נכח גם ראש המוסד יוסי כהן, שארגן את הפגישה מראש.
לדברי מקורות דיפלומטיים, הפגישה נערכה באווירה טובה. לפי הפרסום, הקשר בין הצדדים נשמר גם אחרי הפגישה, ולפני כשנה התקיימה פגישה בין ראש המל"ל מאיר בן שבת, לנציגים אמריקנים ואיחוד האמירויות. הפגישה התקיימה בוושינגטון.

גם שגריר ישראל בוושינגטון, רון דרמר, היה מעורב במגעים והכיר את הפגישות החשאיות שהתקיימו בין הצדדים – שבסופו של דבר הובילו לביקור החגיגי וההיסטורי אתמול.
