האיום של ימינה כלפי נתניהו: מי שמפקיר חברים - שלא יצפה למצוא אותם לידו כשיזדקק להם
במהלך ישיבת הסיעה של מפלגת ימינה אישרו החברים את ההחלטה שלא להיכנס לממשלת האחדות ולשרת את הציבור מהאופוזיציה. בסיום הישיבה שיגרו איום לעבר נתניהו: "בעוד שנה וחצי המשחק בימין ייפתח וימינה תהווה אלטרנטיבה ימנית"


חברי הכנסת של מפלגת ימינה התכנסו הערב (ראשון) לישיבת סיעה במהלכה הוצגה תמונת המצב ביחס לכניסת המפלגה לממשלה והנימוקים להחלטה ללכת לאופוזיציה: "יידע נתניהו, שמי שמפקיר שותפים נאמנים כשהוא בימים טובים - לא ימצא אותם לצדו בימים סגריריים".
בתום הישיבה, במהלכה אישרו כל חברי הכנסת את ההחלטה ללכת לאופוזיציה, פורסמה הצהרה לתקשורת: "אין לנו עניין בג׳ובים ותארים ללא כל השפעה", נכתב בהודעה. "לאחר שנים שהצלחנו להשפיע בממשלה, נתניהו מרחיק אותנו מהגה ההשפעה ומייעד אותנו לספסלים האחוריים, נטולי כל השפעה".
"ימינה תיבנה מהאופוזיציה, תציג תכניות נועזות בתחום המדיני, הביטחוני, הכלכלי והיהודי", הוסיפו. "בעוד שנה וחצי המשחק בימין ייפתח וימינה תהווה אלטרנטיבה ימנית אמתית. על פירוק הבלוק תום נתניהו".